Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie fara precedent, la inceput de iarna. Ce se intampla cu mai multe firme de deszapezire din judetul Prahova

Antena3 Antena3,
Situatie fara precedent, la inceput de iarna. Ce se intampla cu mai multe firme de deszapezire din judetul Prahova

Situatie fara precedent in Prahova! Mai multe firme care vor deszapezi drumurile judetene sunt urmarite penal in dosare de evaziune fiscala, spalare de bani sau trafic de influenta. in plus, unele. continuă pe Antena3

Timisoara asteapta prima zapada. Vor fi mai multe strazi pe lista de deszapezire

In mai multe zone din tara a inceput sa ninga. Nu va scapa nici Timisoara, unde prima ninsoare este asteptata sa vina. Cei de la Primarie spun ca s-au pregatit si nu vor fi luati prin surprindere de iarna.

Eurostat: Romanii, europenii care au primit cele mai multe cetatenii ale altor state UE, in 2011

Romanii sunt europenii care au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana - 26. 000, tara lor preferata fiind Ungaria, potrivit unui raport Eurostat publicat miercuri si citat.

Romanii au primit cele mai multe cetatenii in UE in 2011.

Dintre cetatenii europeni, romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii din partea altor state din Uniunea Europeana, arata un raport Eurostat publicat miercuri si citat de Mediafax. Statele UE au acordat cetatenia unui numar de 783. 100 de persoane, in 2011, cu 4% mai putin fata de 2010. Scaderea vine ca urmare a numarului mai mic de cetatenii acordate de statele mari: Franta -20%), Italia -15%), Marea Britanie -9%) si Spania -7%). Doar in Germania a crescut numarul cetateniilor .

Alerta: O noua forma a virusului HIV, identificata in mai multe tari, printre care si Romania

Alerta in intreaga lume! O noua forma a virusului HIV a fost identificata in mai multe tari, printre care si Romania. Din primele cercetari, aceasta varianta a bolii are o evolutie mai rapida si a fost.

Guvernul a aprobat mai multe acorduri petroliere intre ANRM si East West Petroleum

Guvernul a aprobat mai multe acorduri petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrele Baile Felix, Biled si Periam, incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) si compania East West Petroleum Corp.

Mai multe ministere din Bangkok, ASEDIATE.

Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, conform Mediafax. Ei au cerut tuturor functionarilor sa paraseasca posturile, a marturisit ministrul Turismului si Sporturilor, Somsak Pureesrisak, contactat de AFP. Ministerul de Interne este asediat, de asemenea, de cateva sute de manifestanti. Ministerele Transporturilor si Agriculturii, care se afla in acelasi cartier, sunt, de .

Incendiu puternic la una din bazele de receptie ale lui Adrian Porumboiu. Mai multe tractoare au luat foc

Un incendiu puternic izbucnit aseara la Baza de Receptie ce apartine omului de afaceri Adrian Porumboiu, din Ivanesti, a produs pagube materiale importante. Mai multe utilaje s-au transformat in scrum din cauza flacarilor puternice care au atins si 10 metri inaltime.

Incendiu puternic la una dintre bazele de receptie ale lui Adrian Porumboiu. Mai multe tractoare au luat foc

Un incendiu puternic izbucnit aseara la Baza de Receptie ce apartine omului de afaceri Adrian Porumboiu, din Ivanesti, a produs pagube materiale importante. Mai multe utilaje s-au transformat in scrum din cauza flacarilor puternice care au atins si 10 metri inaltime.

Mai multe localitati din sase judete din sudul tarii au ramas fara energie electrica din cauza ninsorii

Ninsoarea si viscolul au lasat fara curent electric, miercuri, 16 localitati din judetele Dambovita, Olt, Mehedinti, Giugriu, Valcea si Dolj. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, echipele de la.

Basescu: Unirea Moldovei cu Romania se va intampla, mai devreme sau mai tarziu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la TVR 1, ca unirea Moldovei cu Romania se va intampla deoarece sangele apa nu se face. Un popor, cand are ocazia sa fie imprena, nu va renunta. Nu mizez pe oameni politici, toata actiunea mea legata de Republica Moldova a fost legata de ideea ca poate ne vom uni, stiu ca nu e momentul acum, dar . ) acest lucru se va intampla, pentru ca sangele apa nu se face, a spus presedintele la TVR 1. Basescu a sustinut ca aderarea Ucrainei se joaca pana in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )