Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatii stau mai mult pe Internet decat femeile. Tinerii se folosesc de net in proportie de peste 99%, in vreme ce doar 65% din seniori il utilizeaza

Hotnews Hotnews,
 Barbatii stau mai mult pe Internet decat femeile. Tinerii se folosesc de net in proportie de peste 99%, in vreme ce doar 65% din seniori il utilizeaza

In anul 2020, peste trei sferturi dintre gospodariile din Romania 78,2%) au avut acces la reteaua de internet de acasa, cu diferente intre cei de la oras si cei din mediul rural, a transmis vineri Institutul National de Statistica. in mediul urban 84,8% dintre gospodarii sunt conectate la internet, iar in mediul rural doar 69,7% dintre gospodarii. Conectarea la internet a fost mai raspandita in cadrul gospodariilor din regiunea Bucuresti-Ilfov peste 8 din 9 gospodarii au acces la internet de acasa), urmata de regiunile Vest 84,9%) si Nord-Vest 81,9%). Cele mai mici ponderi sunt inregistrate de regiunile Sud-Est 72,4%), Nord-Est 73,6%) 7779;i Sud-Muntenia 74,3%). continuă pe Hotnews

Veste buna de la ANCOM: cum te bucuri de mai mult internet cand calatoresti in afara Romaniei

ANCOM vine cu o veste buna la inceput de an, referitoare la volumul de date ce pot fi consumate in roaming, in spatiul european. ANCOM afirma ca, de la 1 ianuarie, a crescut volumul de date.

Noua tulpina de coronavirus: Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante Scolile trebuie sa fie ultimul lucru de inchis si primul de redeschis (OMS)

Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante, din cauza circulatiei in regiune a unei noi variante, mai contagioase, de coronavirus, detectata initial in Marea Britanie, a afirmat joi conducerea regionala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), citata de AFP.

Se dau 400 de lei in plus la salariu. Ce categorie de romani va castiga mai mult in 2021

Incepand din acest an, companiile pot acorda pana la 400 de lei lunar angajatilor care lucreaza de acasa, fara a plati taxe sau contributii. Se dau 400 de lei in plus la salariu Din acest an, firmele cu angajati care lucreaza de acasa le pot acorda acestora sume de pana la 400 lei lunar in .

Zodiile care risca cel mai mult. Nu le e teama sa ia decizii radicale, nici in situatii dificile

Frica de nou este prezenta in viata fiecaruia dintre noi, insa depinde cum ne raportam la acest sentiment. Daca il vedem doar ca pe un camarad prezent la inceput de drum ori daca lasam aceasta stare sa ne domine. Pe de alta parte, exista si oameni care nu ar putea refuza niciodata aventurile si experientele .

Germania prelungeste lockdown-ul si adopta masuri mai dure. Angela Merkel: Trebuie sa reducem si mai mult contactele

Starea de lockdown a fost prelungita in Germania pana la data de 31 decembrie. Mai mult decat atat, au fost adoptate masuri mult mai restrictive, cangelarul German Anglea Merkel recomandandu-le cetatenilor sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )