Libnet.ro
UNICEF

11:00

Barbatul care a decapitat-o pe adolescenta de 17 ani a fost prins

Antena3 Antena3,
Barbatul care a decapitat-o pe adolescenta de 17 ani a fost prins

Alerta maxima in Prahova! Politistii il cauta de aseara pe agresorul adolescentei de 17 ani care a fost decapitata. Principalul suspect este un tanar de 29, cu care fata traia de ceva. continuă pe Antena3

Surse: Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins

Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Stire in curs de.

Criminalul din Prahova, care a decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins

Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Stire in curs de.

UPDATE Tanarul suspectat ca i-a taiat gatul iubitei sale de 17 ani a fost gasit de politisti si si-a recunoscut fapta

Tanarul de 21 de ani, din comuna Sotrile, judetul Prahova, suspectat ca i-a taiat gatul iubitei sale de 17 ani, a fost gasit de politisti, dupa ce a fost dat in consemn la granita, iar poza lui a fost distribuita la toate sectiile de politie din judet, sustin surse din apropierea anchetei.

Un sofer din Iasi a dat peste cap radarul politiei. A fost prins cu 166 si 236 de kilometri la ora

Un sofer a incercat sa fuga de politistii rutieri din Iasi dupa ce a facut o depasire neregulamentara si i s-a facut semn sa opreasca. Barbatul de 32 de ani a accelerat in momentul in care oamenii legii au vrut sa il traga pe dreapta si a fost surprins de radar in timp ce rula .

Primele imagini de la locul crimei din Prahova, unde a fost decapitata adolescenta de 17 ani. Autoritatile sunt inca pe urmele criminalului

Antena 3 prezinta in exclusivitate imagini din Prahova, de la locul crimei adolescentei de 17 ani. Tanara a fost decapitata de iubitul ei, un barbat de 29 de ani, cu care locuia. Criminalul este inca in.

Tanara de 17 ani, ucisa cu bestialitate de iubitul sau. Barbatul a mai incercat sa o omoare si acum sase luni, dar procurorul l-a lasat in libertate

O tanara in varsta de 17 ani din comuna prahoveana Sotrile a fost gasita moarta, sambata dimineata, in casa iubitului ei. Fata are gatul taiat, iar principalul suspect de omor este chiar barbatul cu care locuia. Criminalul a fugit si este cautat acum de politie. Acesta nu este la prima agresiune asupra fetei, doar ca autoritatile l-au lasat in libertate dupa prima tentativa de omor.

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

Politia din Arad, in alerta! Andreea-Ioana, in varsta de 17 ani a disparut de doua zile de acasa

Politistii din Arad sunt in alerta, dupa ce o tanara de 17 ani a disparut in urma cu doua zile, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Andreea-Simona Crisovan are 1,60 m. , 55 de kg. , par.

Criminalul fugar din Prahova a fost prins. Va fi dus la Politie pentru audieri

Laurentiu Marin, barbatul de 21 de ani, acuzat ca si-a ucis iubita de 17 ani, a fost prins. Se ascundea in imediata apropiere a locuintei.

Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Se ascundea chiar sub nasul politistilor. Primele imagini

Criminalul din Prahova a fost prins de catre autoritati, duminica, dupa ore in sir de cautari. Tanarul se numeste Marin Laurentiu si i-a pus capat zilelor iubitei sale. Fata avea doar 17 ani si n-a mai putut sa scape din mainile atacatorului sau. Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins! Politistii au .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )