Libnet.ro
UNICEF

08:00

Barbatul care a facut scandal la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o a fost identificat si amendat

Adevărul Adevărul,
Barbatul care a facut scandal la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o a fost identificat si amendat

Barbatul care a facut scandal duminica, la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o, insultand si alte persoane, a fost identificat si amendat. continuă pe Adevărul

Cine este, de fapt, pensionarul care facut scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

A fost scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru si presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofati de un pensionar care a inceput sa urle si sa ameninte nervos. Violeta Alexandru a acuzat ca circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru, apostrofata de un pensionar - VIDEO

Scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru si presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofati de un pensionar care a inceput sa urle si sa ameninte nervos. Violeta Alexandru a declarat ca circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Lider PSD, atac dur la adresa ministrului Muncii: Si-a luat jumatate de norma la fabrica de fake news a guvernamantului

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a lansat un atac dur la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Acesta sustine ca membra guvernului in loc sa-si vada de treaba s-a angajat la fabrica de fake news.

Conferinta a Violetei Alexandru, intrerupta de un pensionar recalcitrant: Mareste-mi pensia! Eu te omor cu mana mea!. Reactia ministrului Muncii (VIDEO, FOTO)

Conferinta sustinuta duminica de Violeta Alexandru, ministrul Muncii si liderul PNL Bucuresti, si de Ciprian Ciucu, presedintele PNL Sector 6, a fost intrerupta de un pensionar care a inceput sa strige ca vr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )