Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru, apostrofata de un pensionar - VIDEO

Antena3 Antena3,
Scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru, apostrofata de un pensionar - VIDEO

Scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru si presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofati de un pensionar care a inceput sa urle si sa ameninte nervos. Violeta Alexandru a declarat ca circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu. continuă pe Antena3

Barbatul care a facut scandal la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o a fost identificat si amendat

Barbatul care a facut scandal duminica, la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o, insultand si alte persoane, a fost identificat si amendat.

Cine este, de fapt, pensionarul care facut scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

A fost scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru si presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofati de un pensionar care a inceput sa urle si sa ameninte nervos. Violeta Alexandru a acuzat ca circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Lider PSD, atac dur la adresa ministrului Muncii: Si-a luat jumatate de norma la fabrica de fake news a guvernamantului

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a lansat un atac dur la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Acesta sustine ca membra guvernului in loc sa-si vada de treaba s-a angajat la fabrica de fake news.

VIOLETA ALEXANDRU: PNL e determinat sa gaseasca resurse pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi ca PNL este determinat sa gaseasca resursele necesare pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor.

VIOLETA ALEXANDRU: PNL e determinat sa gaseasca resurse pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi ca PNL este determinat sa gaseasca resursele necesare pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor.

Conferinta a Violetei Alexandru, intrerupta de un pensionar recalcitrant: Mareste-mi pensia! Eu te omor cu mana mea!. Reactia ministrului Muncii (VIDEO, FOTO)

Conferinta sustinuta duminica de Violeta Alexandru, ministrul Muncii si liderul PNL Bucuresti, si de Ciprian Ciucu, presedintele PNL Sector 6, a fost intrerupta de un pensionar care a inceput sa strige ca vr.

Violeta Alexandru: Nu poti gestiona dosarele pensionarilor daca nu le ai asezate si depozitate in ordine in arhiva

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca a cerut ca dosarele din arhivele Caselor de Pensii sa fie puse in ordine si pastrate lizibile, mentionand ca trebuie facute investitii si pentru digitalizare. Ea spune ca se fac verificari pentru a se vedea in ce situatie sunt acum arhivele institutiilor mentionate.

Violeta Alexandru, despre recalcularea pensiilor: Probleme mari sunt in judetul Alba si sectorul 1 din Bucuresti

Peste jumatate dintre judetele tarii nu mai inregistreaza intarzieri in recalcularea dosarelor de pensie, probleme majore fiind la Casa de pensii Alba si la Sectorul 1- Bucuresti, a anuntat vineri ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

O femeie din Alba a primit timp de 16 ani o pensie mai mica, din cauza unei greseli de calcul Violeta Alexandru isi cere scuze

O femeie a primit o pensie mai mica, timp de 16 ani, din cauza unei erori de calcul a functionarilor care lucreaza la Casa de Pensii Alba. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca i-a cerut demisia seful de serviciu vinovat, care avea o mustrare scrisa pentru o alta eroare din urma cu doua luni si ii cere scuze femeii.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Voi face toate demersurile legale ca sa nu mai existe situatii in care drepturile pensionarilor sa fie calculate gresit

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca va face toate demersurile legale pentru ca situatii in care, din vina functionarilor publici au fost calculate gresit drepturile pensionarilor si nu s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )