Libnet.ro
UNICEF

06:30

Barbatul care si-a injunghiat sotia pe o strada din Motru a fost arestat preventiv, desi este in spital

Adevărul Adevărul,
Barbatul care si-a injunghiat sotia pe o strada din Motru a fost arestat preventiv, desi este in spital

Constantin Schiopan, din judetul Mehenditi, care, in urma cu aproximativ o saptamana, si-a injunghiat sotia pe o strada din municipiul Motru, judetul Gorj, chiar sub privirile fiului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Femeia care a fost injunghiata de sotul ei pe o strada din Motru, sub privirile copilului, a fost salvata. Operatia a durat peste sase ore

Femeia care a fost injunghiata de mai multe ori de catre sotul acesteia pe o strada din municipiul Motru este in afara oricarui pericol, dupa ce medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu au operat-o timp de peste sase ore.

Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, pe o strada din Alba

Un barbat in varsta de 40 de ani din Cugir a fost gasit, miercuri noaptea, spanzurat de o creanga a unui pom aflat in fata unui bloc, pe o strada din oras. Se pare ca barbatul a fost gasit de un.

O strada din Germania a fost inundata de un rau de ciocolata. Pompierii au oprit circulatia

O strada din Germania s-a transformat intr-un rau de ciocolata. Un rezervor intreg al unei fabrici din orasul Werl s-a defectat, iar o tona de desert s-a revarsat in incinta fabricii si pe sosea. Pompierii.

Un barbat degerat a murit, dupa ce a fost tinut trei zile in spitalul din Motru fara sa fie operat. Medicul are o explicatie socanta: Ieseam din tura!

Caz revoltator intr-un spital municipal din Gorj. Un barbat internat cu cangrena si degeraturi a murit dupa ce a fost tinut timp de trei zile, la Spitalul Municipal Motru, fara sa fie operat. Dus la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )