Libnet.ro
UNICEF

10:15

Femeia care a fost injunghiata de sotul ei pe o strada din Motru, sub privirile copilului, a fost salvata. Operatia a durat peste sase ore

Adevărul Adevărul,
Femeia care a fost injunghiata de sotul ei pe o strada din Motru, sub privirile copilului, a fost salvata. Operatia a durat peste sase ore

Femeia care a fost injunghiata de mai multe ori de catre sotul acesteia pe o strada din municipiul Motru este in afara oricarui pericol, dupa ce medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu au operat-o timp de peste sase ore. continuă pe Adevărul

Apel disperat catre autoritatile romane, facut de femeia care a fost batuta crunt de iubitul ei: Cum imi asigurati dumneavoastra mie viata?

Apel disperat catre autoritatile romane, facut de femeia care a fost batuta crunt de iubitul ei. Femeia intreaba, in lacrimi, daca politia va reusi sa o apere in viitor de furia acestuia, in.

Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, pe o strada din Alba

Un barbat in varsta de 40 de ani din Cugir a fost gasit, miercuri noaptea, spanzurat de o creanga a unui pom aflat in fata unui bloc, pe o strada din oras. Se pare ca barbatul a fost gasit de un.

O strada din Germania a fost inundata de un rau de ciocolata. Pompierii au oprit circulatia

O strada din Germania s-a transformat intr-un rau de ciocolata. Un rezervor intreg al unei fabrici din orasul Werl s-a defectat, iar o tona de desert s-a revarsat in incinta fabricii si pe sosea. Pompierii.

Ea este femeia care si-a abandonat copilasii in ger, langa un spital din Teleorman! Lenuta are 23 de ani: La 17 ani a plecat de acasa cu diversi baieti

Caz infiorator in Alexandria!Doi copii de opt luni si un an si opt luni au fost abandonati de mama lor, in frig, chiar la poarta Spitalului Judetean din localitate. O femeie i-a gasit aproape degerati.

Descoperire socanta pe o strada din Constanta. A fost gasita o bucata carbonizata dintr-un cadavru

Descoperire macabra in judetul Constanta. O bucata carbonizata dintr-un cadavru a fost gasita in apropierea de localitatea Istria. Se pare ca ar fi vorba despre un barbat, sustin surse apropiate.

Un batran din Botosani a fost omorat de porcul din gospodarie. A intrat in coma dupa trei zile

Un batran din Botosani a fost omorat de porcul din gospodarie, care l-a trantit la pamant si l-a calcat cu copitele pe cap. Atacul animalului a avut loc acum patru zile, dar batranul in varsta de 97 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )