Libnet.ro
UNICEF

15:00

Barbatul din Constanta care si-a ucis fata dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta, condamnat. Pedeapsa e exemplara

Playtech Playtech,
Barbatul din Constanta care si-a ucis fata dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta, condamnat. Pedeapsa e exemplara

Tatal care si-a ucis fiica de 14 ani dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta si-a primit pedepsa meritata. Iata primele declaratii ale prim-procurorului de la Parchetul Tribunalului Constanta! Ce pedeapsa a primit criminalul? Si-a ucis fiica dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta. Ce pedepsa a primit? Caz socant! Un barbat din comuna Sacele, . continuă pe Playtech

Trafic rutier restrictionat intr-o zona centrala din Constanta, cu o zi inaintea unei intalniri electorale a Vioricai Dancila

Traficul rutier in zona Casei de Cultura din Constanta va fi restrictionat incepand de miercuri dupa-amiaza, in conditiile in care in urmatoarea zi, joi, de la ora 18. 30, la sediul respectivei institutii va avea loc o intrunire electorala a candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a informat marti administratia locala, potrivit Agerpres.

Cosmina din judetul Alba s-a sinucis, dupa ce si-a vizitat tatal in inchisoare. De ce a recurs tanara la acest gest

Cosmina, o adolescenta de 18 ani, din judetul Alba, a decis sa isi puna capat zilelor. Tragedia care s-a petrecut in urma cu cateva zile in familia tinerei pare sa le fi lasat pe rudele acesteia in stare de soc. Toti cei care au cunoscut-o pe aceasta nu isi pot explica gestul infiorator. Cosmina s-a .

Politistul din Texas care a impuscat o femeie prin geamul de la dormitorul sau, acuzat de omor

Politistul din SUA care a impuscat mortal o femeie de culoare in propriul ei apartament, sambata, a fost acuzat de omor, scrie BBC.

Barbatul din Dambovita incerca de ani de zile sa isi intemeieze o familie. intr-o zi, a recurs la un gest extrem. Parintii au ramas in stare de soc cand au vazut ce a putut sa faca

Un barbat de 30 de ani din Dambovita a decis sa isi puna capat zilelor dintr-un motiv incredibil. Tanarul s-a sinucis in curtea casei parintilor sai, dupa ce apropiatii au observat ca nu raspunde la.

Cine era padurarul din Maramures care a fost executat in stil mafiot. Reactia Romsilva

Liviu Pop, padurar in cadrul Directiei Silvice Maramures, a fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori,.

De ce devii rosu la fata dupa cateva pahare de alcool

Daca te aprinzi tot la fata si devii rosu ca un rac atunci cand consumi alcool, ar trebui sa-ti faci griji in aceasta prinvita. Asta pentru ca specialistii spun ca ar putea fi vorba.

Din ce se intretine Claudia Patrascanu dupa divortul de Gabi Badalau. Vedeta si-a lansat o super afacere. Cati bani produce

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau si-au incheiat povestea de iubire cu un divort rasunator. Vestea separarii a venit in mod neasteptat, in urma cu cateva saptamani, iar cantareata a parasit locuinta de cateva zeci de mii de euro a fostului sot. Din ce se intretine Claudia Patrascanu dupa divortul de Gabi Badalau Odata cu vestea .

Primarul PSD din Videle care i-a dat jos bannerele electorale lui Dancila revine in functie, prin decizie a instantei

Primarul orasului Videle, Nicolae Badanoiu, suspendat printr-un ordin al prefectului, revine in functie dupa ce a atacat in instanta decizia prefectului. Badanoiu a fost ales din partea PSD, se afla la al doilea mandat si este intr-o relatie tensionata cu actuala conducere a PSD Teleorman. De altfel, el ceruse demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricai Dancila, pe motiv ca ar fi fost montate ilegal in oras.

Rasturnare de situatie in cazul femeii din Olt care ar fi fost rapita

Tanara din Olt, in varsta de 34 de ani care, luni, a sunat la 112 spunand ca este rapita si-a schimbat total declaratia. Aceasta a declarat ca totul a fost o razbunare pe care a pus-o la cale dupa ce.

Inventia din China care face trecerea prin aeroport mai rapida

Cercetatorii chinezi au dezvoltat un nou sistem de identificare care este diferit de toate cele existente pe piata, asta pentru ca nu presupune scanarea faciala, ci scanarea vaselor de sange.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )