Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine era padurarul din Maramures care a fost executat in stil mafiot. Reactia Romsilva

Antena3 Antena3,
Cine era padurarul din Maramures care a fost executat in stil mafiot. Reactia Romsilva

Liviu Pop, padurar in cadrul Directiei Silvice Maramures, a fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori,. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul femeii din Olt care ar fi fost rapita

Tanara din Olt, in varsta de 34 de ani care, luni, a sunat la 112 spunand ca este rapita si-a schimbat total declaratia. Aceasta a declarat ca totul a fost o razbunare pe care a pus-o la cale dupa ce.

Ce s-a intamplat cu falsele maicute din Vaslui, care au impins un barbat pe sinele de cale ferata

Una dintre cele doua maicute care i-au terorizat zile in sir pe locuitorii din Vaslui a fost externata de la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta. Femeia de 69 de ani umbla acum.

Politistul din Texas care a impuscat o femeie prin geamul de la dormitorul sau, acuzat de omor

Politistul din SUA care a impuscat mortal o femeie de culoare in propriul ei apartament, sambata, a fost acuzat de omor, scrie BBC.

Barbatul din Constanta care si-a ucis fata dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta, condamnat. Pedeapsa e exemplara

Tatal care si-a ucis fiica de 14 ani dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta si-a primit pedepsa meritata. Iata primele declaratii ale prim-procurorului de la Parchetul Tribunalului Constanta! Ce pedeapsa a primit criminalul? Si-a ucis fiica dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta. Ce pedepsa a primit? Caz socant! Un barbat din comuna Sacele, .

Cum a fost executat in stil mafiot cu propria arma de vanatoare padurarul maramuresean Liviu Pop

Moartea lui Liviu Pop, padurar la Ocolul Silvic Strambu Baiut, judetul Maramures, scoate la iveala o situatie grava care vizeaza mafia lemnului. Barbatul de 37 de ani, tata a trei copii, a fost impuscat de catre hotii de lemne cu propria arma de vanatoare, iar apoi trupul sau a fost aruncat intr-o rapa.

Primarul PSD din Videle care i-a dat jos bannerele electorale lui Dancila revine in functie, prin decizie a instantei

Primarul orasului Videle, Nicolae Badanoiu, suspendat printr-un ordin al prefectului, revine in functie dupa ce a atacat in instanta decizia prefectului. Badanoiu a fost ales din partea PSD, se afla la al doilea mandat si este intr-o relatie tensionata cu actuala conducere a PSD Teleorman. De altfel, el ceruse demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricai Dancila, pe motiv ca ar fi fost montate ilegal in oras.

Inventia din China care face trecerea prin aeroport mai rapida

Cercetatorii chinezi au dezvoltat un nou sistem de identificare care este diferit de toate cele existente pe piata, asta pentru ca nu presupune scanarea faciala, ci scanarea vaselor de sange.

California, primul stat din US care interzice vanzarea blanurilor!

California devine, in mod oficial, primul stat din Statele Unite ale Americii care interzice prin lege vanzarea si manufacturarea produselor din blana naturala. Iata aici detaliile! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )