Libnet.ro
UNICEF

20:30

Barbatul din Constanta, care si-a ucis fiica de 14 ani, a fost arestat

Antena3 Antena3,
Barbatul din Constanta, care si-a ucis fiica de 14 ani, a fost arestat

Barbatul din Constanta care si-a ucis fiica de 14 ani saptamana trecuta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Constanta. Decizia nu este definitiva. Tatal Elenei, in varsta de 47. continuă pe Antena3

Eroul Zilei. Un preot din Constanta a construit o casa pentru copiii orfani

Cand crezi in visul tau, el devine realitate! O spune un preot din Constanta, care si-a propus sa construiasca un camin pentru copiii abandonati, dupa ce a avut un vis. Claudiu Banu plecat de la zero,.

Jaf intr-un centru comercial din Constanta. Hotii au plecat cu mai multe kilograme de aur

Un magazin din Constanta care comercializeaza bijuterii din aur a fosttinta infractorilor cu 15 de minute inainte de inchiderea acestuia. Din cate se pare, trei indivizi ar fi actionat: unul ar fi.

Era intr-un autobuz din Constanta, cand a vazut un barbat care asculta muzica la telefon data tare. Dupa cateva secunde, usile autobuzului s-au deschis si ceva socant s-a petrecut

Un barbat care asculta muzica data tare, fara casti, la un telefon, a fost retinut de Politia locala din Constanta, dupa ce ar fi devenit agresiv verbal la adresa celorlalti calatori. Recomandam.

Dana Dumitrescu, managerul Teatrului din Constanta, va fi demisa dupa ce o parte dintre actori au acuzat-o de abuzuri

Dana Dumitrescu, managerul Teatrului de Stat din Constanta, va fi demisa din functie in urma unui control in cadrul institutiei, dispus de presedintele Consiliului Judetean, Horia Tutuianu. Consiliul Judetean a realizat acest control la Teatrul din Constanta dupa ce, in luna noiembrie, o parte dintre actorii teatrului au acuzat-o pe Dana Dumitrescu, intr-o scrisoare deschisa, de abuzuri.

Detalii cutremuratoare in cazul tinerei din Constanta ucise de tatal ei. Mama fetei neaga ipoteza barbatului: Nu cred ca fata mea a facut asa ceva

Mihaela Macioc, mama adolescentei de 14 ani din Constantaucisa de tatal ei, a spusca barbatul isi merita soarta, dupa ce a fost arestat pentru 30 de zile. Aceasta a mai spus ca fiica ei nu ar fi.

A dat foc la doua locuinte pentru a se razbuna pe fosta sotie. Barbatul din Arges a fost arestat

Un barbat de 50 de ani din judetul Arges a fost arestat dupa ce a dat foc la doua case pentru a se razbuna pe fosta lui sotie. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind banuit de distrugere prin.

A supus o fetita de sapte ani la perversitati sexuale. Barbatul din Iasi a fost arestat imediat

Un barbat de 57 de ani din comuna Oteleni, judetul Iasi, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a supus o fata de 7 ani la perversiuni sexuale. Politia a fost sesizata de directorul scolii din.

Puterea profesiilor medicale din umbra care salveaza vieti si care continua sa fie dezavantajate de legea salarizarii

Starea de sanatate ne determina adesea sa ajungem pe coridoarele spitalelor, pentru un consult de rutina sau pentru o urgenta, si observam astfel ineluctabil, dincolo de neajunsurile sistemului medical romanesc, o multitudine de specialisti care se diferentiaza prin culoarea sau tipul costumelor purtate, dar multi dintre noi nu si-au pus niciodata intrebarea cine sunt profesionistii care realizeaza analizele complexe de laborator.

Cum arata restaurantul romanesc din Paris care i-a cucerit pe francezi - VIDEO

Un restaurant romanesc din Paris figureaza intr-un top realizat de celebra revista Vogue! Jurnalistii francezi au considerat ca merita sa apara pe lista localurilor la care poti merge in mod repetat.

Ea este studenta din Cluj, care a murit in accidentul provocat de prietenul ei

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia iubita lui a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )