Libnet.ro
UNICEF

08:00

Barbatul din judetul Galati si-a cumparat o conserva de peste. A avut un soc cand a vazut ce se afla in interior. Puteam sa mor! La asta chiar nu te astepti

Antena3 Antena3,
Barbatul din judetul Galati si-a cumparat o conserva de peste. A avut un soc cand a vazut ce se afla in interior. Puteam sa mor! La asta chiar nu te astepti

Momente de cosmar pentru un barbat din localitatea Hanul Conachi din Galati. Omul si-a cumparat o conserva de peste si cum ii era foame a desfacut-o imediat. A crezut ca nu vede bine. Mai precis, in. continuă pe Antena3

Stefan Mandachi a pus capat FAKE NEWS-ului distribuit de deputata PSD. Nu are nicio legatura cu barbatul din fotografia cu presedintele Iohannis

Stefan Mandachi, suceveanul care a initiat protestul 15 minute pentru a reclama lipsa autostrazilor, a explicat ca nu are nicio legatura cu barbatul care apare intr-o fotografie impreuna cu Klaus.

Barbatul din Timisoara a vazut un tanar ghemuit langa o masina. S-a apropiat de el, dar si-a dat seama imediat ce se intamplase: Nu mai are curent (VIDEO)

Un barbat din Timisoara a vazut un tanar ghemuit langa o masina. A crezut ca i s-a facut rau, asa ca s-a apropiat. Dar in scurt timp si-a dat seama ce se intamplase. Baiatul de 19-20 de.

Barbatul din Iasi a anuntat la politie ca a fost jefuit in scara blocului. Cand au vizionat camerele de supraveghere, oamenii legii au crezut ca nu vad bine. Doamne, ce le mai trece prin cap unora! (VIDEO)

Un barbat din Iasi a sunat la politie si a anuntat ca a fost jefuit in scara blocului. Dar ce a urmat intrece orice imaginatie. Mai pecis, oamenii legii au constatat ca blocul avea camere de.

Un copil de un an si jumatate, abandonat in scara unui bloc din judetul Vrancea. Bunica a refuzat sa-l ia inapoi acasa

Un copil de un an si jumatate a fost abandonat in scara unui bloc din Adjud, judetul Vrancea. Autoritatile au reusit sa o identifice pe bunica lui, dar aceasta refuza sa il ia inapoi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )