Libnet.ro
UNICEF

10:45

Barbie implineste 60 de ani si ramane una dintre cele mai populare jucarii din lume

Hotnews Hotnews,
 Barbie implineste 60 de ani si ramane una dintre cele mai populare jucarii din lume

Celebra papusa Barbie implineste, sambata, 60 de ani, timp in care a starnit controverse cu proportiile nerealiste ale corpului ei, dar a si ramas una dintre cele mai populare jucarii din lume, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade, intr-una dintre cele mai calde zile de 8 martie din istorie

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade in tara vineri si in mai multe locuri au depasit 25 de grade, astfel ca traim una dintre cele mai calde zile de 8 martie de cand se fac masuratori meteo. Temperaturile din Romania sunt cele mai mari din Europa in aceasta zi.

Lucrarile la una dintre cele mai asteptate autostrazi ar putea incepe anul acesta

Lucrarile la una dintre cele mai asteptate autostrazi ar putea incepe anul acesta. Oficialii de la drumuri au desemnat castigatorul unui tronson de 13 kilometri din autostrada Sibiu - Pitesti, a anuntat.

Desi pare foarte complexa, aceasta este una dintre cele mai comune

Multi oameni nu se gandesc foarte mult atunci cand trebuie sa isi gaseasca o parola pentru diferite site-uri. Statisticile au aratat ca una dintre cele mai folosite parole este ji32k7au4a83. Este foar.

Barbie aniverseaza 60 de ani: povestea celebrei papusi

Papusa Barbie aniverseaza 60 de ani. Calatoria brandului a inceput in 1959 si de atunci Barbie continua sa fie o sursa de inspiratie pentru fetitele din intreaga lume.

Utile: inca o substanta cancerigena, descoperita in medicamentele pentru scaderea tensiunii arteriale; De ce parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune; Anxietatea la copii

Cat de greu este sa mai faci un copil dupa 35 de ani. Specialistii trag semnalul de alarma, varsta maternitatii se amana prea mult! Din ce in ce mai multe persoane amana conceperea unui copil, iar acesta poate fi un risc prea mare, intrucat este din ce in ce mai dificil, scrie Doctorul Zilei. Examenul coproparazitologic, recomandari. Examenul coproparazitologic poate arata daca in intestinele tale sunt prezente bacterii.

Probleme in bucataria italiana... Italia ramane incet, incet fara unul dintre cele mai folosite produse din gastronomia sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

DRAMA NATIONALA! Italia ramane fara unul dintre cele mai folosite produse din GASTRONOMIA sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

Utile: Cei trei factori care cresc riscul femeilor de a face infarct; Cele mai frumoase citate celebre despre viata care te vor inspira; 5 pasi pentru o pedichiura ingrijita

Cele mai frumoase statiuni din Spania. Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu. Google Chrome trebuie actualizat acum. Cei de la Google au remediat de curand o vulnerabilitate importanta in Google Chrome .

Cele mai frumoase statiuni din Spania: cinci destinatii de vis FOTO

Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )