Libnet.ro
UNICEF

12:01

DRAMA NATIONALA! Italia ramane fara unul dintre cele mai folosite produse din GASTRONOMIA sa

B1 B1,
DRAMA NATIONALA! Italia ramane fara unul dintre cele mai folosite produse din GASTRONOMIA sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular. continuă pe B1

Probleme in bucataria italiana... Italia ramane incet, incet fara unul dintre cele mai folosite produse din gastronomia sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

Constantin Micu Nourescu a murit. Era unul dintre cei mai titrati antrenori de atletism

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titrati antrenori de atletism din Romania, a murit, miercuri, la varsta de 85 de ani. Ministerul Tineretului si Sportului a confirmat vestea.

Constantin Nourescu, unul dintre cei mai importanti antrenori ai atletismului romanesc, a murit la 85 de ani

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai importanti antrenori ai atletismului romanesc, a incetat din viata miercuri, la varsta de 85 de ani. Informatia a fost confirmata de Ministerul Tinereului si Sportului, printr-o postare pe pagina de Facebook.

Chirurgul Radu Zamfir, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, a devenit sef al Agentiei Nationale pentru Transplant

Unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni a devenit sef al Agentiei Nationale pentru Transplant. Chirurgul Radu Zamfir a fost numit in functie de ministrul Sanatatii. De-a lungul.

MINISTRUL ECONOMIEI: Proprietatea intelectuala este unul dintre fronturile viitorului

Proprietatea intelectuala este unul dintre fronturile viitorului, iar, in viitorul deloc indepartat, drepturile de proprietate intelectuala vor deveni o resursa la fel de importanta pentru dezvoltarea economiilor.

Este DOLIU in lumea academica! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti lingvisti din Romania

Este doliu in lumea academica din Romania! Dragos Moldovanu, unul dintre cei mai importanti lingvisti din istoria stiintelor filologice din tara noastra s-a stins din viata, la varsta de 77 de ani.

Desi pare foarte complexa, aceasta este una dintre cele mai comune

Multi oameni nu se gandesc foarte mult atunci cand trebuie sa isi gaseasca o parola pentru diferite site-uri. Statisticile au aratat ca una dintre cele mai folosite parole este ji32k7au4a83. Este foar.

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )