Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lucrarile la una dintre cele mai asteptate autostrazi ar putea incepe anul acesta

Antena3 Antena3,
Lucrarile la una dintre cele mai asteptate autostrazi ar putea incepe anul acesta

Lucrarile la una dintre cele mai asteptate autostrazi ar putea incepe anul acesta. Oficialii de la drumuri au desemnat castigatorul unui tronson de 13 kilometri din autostrada Sibiu - Pitesti, a anuntat. continuă pe Antena3

Desi pare foarte complexa, aceasta este una dintre cele mai comune

Multi oameni nu se gandesc foarte mult atunci cand trebuie sa isi gaseasca o parola pentru diferite site-uri. Statisticile au aratat ca una dintre cele mai folosite parole este ji32k7au4a83. Este foar.

Utile: inca o substanta cancerigena, descoperita in medicamentele pentru scaderea tensiunii arteriale; De ce parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune; Anxietatea la copii

Cat de greu este sa mai faci un copil dupa 35 de ani. Specialistii trag semnalul de alarma, varsta maternitatii se amana prea mult! Din ce in ce mai multe persoane amana conceperea unui copil, iar acesta poate fi un risc prea mare, intrucat este din ce in ce mai dificil, scrie Doctorul Zilei. Examenul coproparazitologic, recomandari. Examenul coproparazitologic poate arata daca in intestinele tale sunt prezente bacterii.

Probleme in bucataria italiana... Italia ramane incet, incet fara unul dintre cele mai folosite produse din gastronomia sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

DRAMA NATIONALA! Italia ramane fara unul dintre cele mai folosite produse din GASTRONOMIA sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

Cele mai asteptate gadgeturi ale anului 2019

De la noi modele de televizoare, la tablete si laptopuri, precum si alte aparate, anul 2019 se preconizeaza a fi unul prolific pentru lumea tehnologiei. Numarul mare de dispozitive care se lupta pentru atentie pe piata te poate face sa ratezi o parte.

De ce parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune

Cum se face ca parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune parole folosite pe internet si de ce este usor de ghicit de catre hackeri? Este binecunoscut faptul ca multi utilizatori de.

Masini de spalat rufe cu uscator. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei interesati de masini de spalat rufe cu uscator trebuie sa studieze oferta eMAG de zilele acestea. Iata cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG:.

SONDAJ Trei din patru femei cred ca sefii apreciaza mai mult munca barbatilor

Trei sferturi din femei considera ca s-au gasit cel putin o data de-a lungul carierei in situatia in care munca depusa de catre colegii de sex opus a fost mai apreciata de sefi, chiar daca a fost la fel sau chiar mai slaba decat cea facuta de o femeie, arata rezultatele celui mai recent sondaj efectuat de BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania.

Cele mai interesante aparitii Street Style de la Paris Fashion Week 2019

Direct de pe strazile din Paris, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda.

Raport global. Care sunt cele mai poluate orase din Romania in anul 2018

22 de orase din Romania au fost incluse in raportul Cele mai poluate orase din lume realizat pe anul 2018, de catre platforma AirVisual, care colecteaza date in timp real.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )