Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barcelona este clubul cu cei mai multi membri cotizanti din intreaga lume

Adevărul Adevărul,
Barcelona este clubul cu cei mai multi membri cotizanti din intreaga lume

FC Barcelona a reusit sa ajunga clubul cu cei mai multi membri cotizanti din intreaga lume, detronand-o din fruntea ierarhiei pe Benfica Lisabona. continuă pe Adevărul

Cei mai multi atei din tara traiesc in Cluj si Bucuresti

Bucurestenii si clujenii sunt cei mai atei romani. La polul opus, cei mai multi credinciosi sunt in judetul Valcea, potrivit analizei efectuate de site-ul incont. ro.

Tentativa de asasinat la unul dintre cei mai bogati oameni din Moldova. Milionarul Lucian Apostol a fost batut cu rangile de doi indivizi cu cagule

Procurorii ieseni au deschis vineri, 11 octombrie, un dosar penal in care cerceteaza un incident petrecut joi seara in municipiul Pascani acolo unde omul de afaceri Lucian Apostol, unul dintre cei mai bogati oameni din Iasi, a fost batut de doi indivizi necunoscuti si inarmati.

10 dintre cei mai periculosi si cautati teroristi ai lumii

Traim intr-o lume in care pericolele ne pandesc la orice pas, iar siguranta noastra sta sub semnul intrebarii. Daca v-ati intrebat vreodata care sunt totusi cei mai periculosi oameni ai planetei, un top al.

Zece dintre cei mai periculosi si cautati teroristi ai lumii

Traim intr-o lume in care pericolele ne pandesc la orice pas, iar siguranta noastra sta sub semnul intrebarii. Daca v-ati intrebat vreodata care sunt totusi cei mai periculosi oameni ai planetei, un top al.

Bucurestenii, printre cei mai nemultumiti locuitori ai capitalelor europene

Bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti locuitori ai capitalelor europene. Potrivit unui sondaj. aproximativ 20% dintre acestia se declara dezamagiti de orasul in care locuiesc. Nu e insa valabil pen.

Sondaj UE: Bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti europeni de calitatea vietii din orasul lor

Bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti europeni in ceea ce priveste calitatea vietii din orasul in care locuiesc, potrivit unui sondaj realizat de TNS Political Social la solicitarea Uniunii.

SUA: CIA recheama la serviciu angajatii cei mai indispensabili

Cei mai indispensabili angajati ai Agentiei Centrale americane de Informatii au fost rechemati, miercuri, la serviciu, in contextul in care blocajul bugetar se prelungeste in SUA. Potrivit.

Omul cu Sobolani isi cauta cei mai mari 8 fani.

Porniti de mai bine de un an in Marea Cautare, Omul cu Sobolani mai au inca un pas pana la a lansa noul album intitulat chiar Marea Cautare: pret de cateva zile, trupa isi va cauta si cei mai inflacarati 8 fani. In agenda evenimentelor de pe pagina oficiala de facebook a trupei www. facebook. com/omulcusobolanii) anuntul suna asa: Ai cateva zile la dispozitie sa ne arati ca esti un adevarat fan OMUL CU SOBOLANI. Arata-ne ce te recomanda pe tine ca fiind fan adevarat de Omul cu sobolani si .

Bucurestenii, printre cei mai nemultumiti europeni de calitatea vietii.

Bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti europeni in ceea ce priveste calitatea vietii din orasul in care locuiesc, potrivit unui sondaj realizat de TNS Political Social la solicitarea Uniunii Europene, transmite Mediafax. Sondajul a inclus 79 de orase europene, dintre care trei din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca si Piatra Neamt. 82% din bucuresteni sunt multumiti in general de calitatea vietii, procent care-i plaseaza pe antepenultimul loc in clasamentul capitalelor. In acelasi .

Bucuresti, Roma si Atena, orasele cu cei mai nemultumiti locuitori.

Locuitorii Bucurestiului sunt printre cei mai nemultumiti europeni de calitatea vietii din orasul lor, potrivit unui sondaj realizat de TNS PoliticalSocial la solicitarea Uniunii Europene, transmite Mediafax. Sondajul a inclus 79 de orase europene, dintre care trei din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca si Piatra Neamt. 82% din bucuresteni sunt multumiti in general de calitatea vietii, procent care-i plaseaza pe antepenultimul loc in clasamentul capitalelor. In acelasi timp, majoritatea .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2396 seconds )