Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cei mai multi atei din tara traiesc in Cluj si Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cei mai multi atei din tara traiesc in Cluj si Bucuresti

Bucurestenii si clujenii sunt cei mai atei romani. La polul opus, cei mai multi credinciosi sunt in judetul Valcea, potrivit analizei efectuate de site-ul incont. ro. continuă pe Adevărul

Anul 2013, printre cei mai slabi ani din istoria recenta a pietei auto din Romania

Anul curent ar putea fi cel mai slab din istoria recenta a pietei auto romanesti, vanzarile de autoturisme atingand cea mai scazuta cifra inregistrata de la scaderile de pe piata din 2007 pana in.

METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Codul galben de ceata, valabil in mai multe judete din tara, a fost ridicat

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. Avertizarile au fost valabile la primele ore ale diminetii, in intervalul orar 6.

Seful Serviciului Actiuni Speciale Vrancea, printre cei mai puternici politisti din Romania

Comisarul sef Tomita Lazar a participat in week-end la primul concurs de forta si anduranta organizat de Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania intitulat Cel mai puternic politist.

Teoria care aduce NENOROCIREA peste Romania. Orase intregi de la noi din tara ar fi DISTRUSE

Tot mai multi experti sustin ca in tara noastra va avea loc un cutremur mare. Un asemenea seism ar aduce cu el dezastre majore, iar printre cele mai afacetate ar fi cladirile. Potrivit estimarilor, mii de.

Liga I. CFR Cluj a obtinut cea mai clara victorie din acest sezon, 7-2 cu Otelul Galati

Duelul celor doua campioane care au precedat-o pe Steaua, CFR Cluj si Otelul Galati, s-a incheiat cu un succes categoric al ardelenilor, care au obtinut cea mai clara victorie din acest sezon. Echipa antrenata de.

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat cele mai mici temperaturi din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea, conform Mediafax .

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cele mai scazute temperaturi in zonele locuite din tara s-au inregistrat, sambata dimineata, in judetul Harghita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )