Libnet.ro
UNICEF

09:15

Barci scufundate. Cel putin 25 de morti, in Filipine

România Liberă România Liberă,
Barci scufundate. Cel putin 25 de morti, in Filipine

Cel putin 25 de persoane au murit sambata cand trei barci s-au scufundat in centrul Filipinelor, pot. continuă pe România Liberă

Atac armat in Ohio. Cel putin 10 morti

Zece persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise intr-un schimb de focuri in orasul Dayton, statul .

Atac armat in Ohio: Cel putin 10 morti, inclusiv atacatorul

Noua persoane au fost ucise intr-un schimb de focuri in Dayton, Ohio nord-vestul Statelor Unite), a anuntat politia, in aceasta dimineata, transmit AFP, Reuters si EFE.

VIDEO SUA: Cel putin trei morti in urma prabusirii unei faleze in California

O plaja din zona orasului Encinitas, statul american California, a fost inchisa vineri dupa prabusirea unei portiuni de faleza, incident in urma caruia trei oameni au decedat dupa mai multe tone de roci s-au pravalit peste cateva persoane aflate pe plaja, au anuntat autoritatile.

Un nou masacru in SUA. Cel putin 25 de victime, atacatorul a fost ucis. VIDEO

Noua persoane au fost ucise intr-un schimb de focuri in Dayton, Ohio nord-vestul Statelor Unite), a anuntat politia duminica dimineata, transmit AFP, Reuters si EFE. Atacatorul este mort. Alte noua.

UPDATE inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas. Cel putin 9 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un nou atac armat ce a avut loc in orasul Dayton, din statul american Ohio, transmite BBC. UPDATE 15:25: Bilantul persoanelor.

Cel putin 20 de morti si 26 de raniti in atacul armat din El Paso, Texas. Atacatorul a fost prins VIDEO

Un tanar de 21 de ani a deschis focul sambata in zona hypermarketului Walmart din El Paso Texas), frecventat de comunitatea hispanica, ucigand 20 de persoane si ranind alte 26 inainte de a fi arestat,.

VIDEO SUA: Cel putin un mort si sapte raniti dupa o explozie masiva produsa la o conducta de gaz

Cel putin o persoana a murit, iar sapte sunt disparute in urma unei explozii de amploare produse joi la o conducta de gaz din statul american Kentucky, informeaza agentia Associated Press, citata de Mediafax.

Nigeria: Zeci de morti in lupte intense intre armata si jihadisti

Lupte intense intre o forta regionala si gruparea Stat Islamic in Africa de Vest ISWAP) s-au soldat cu zeci de morti, dintre care cel putin 25 de soldati si peste 40 de jihadisti, in nord-estul Nigeriei, au declarat joi pentru AFP surse din serviciile de securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )