Libnet.ro
UNICEF

17:00

Barna: Ne dorim sa ajungem saptamana viitoare la plen comun si sa eliminam pensiile speciale ale parlamentarilor

Hotnews Hotnews,
 Barna: Ne dorim sa ajungem saptamana viitoare la plen comun si sa eliminam pensiile speciale ale parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marti, ca se doreste o abordare rationala in cazul pensiilor speciale, iar in saptamanile urmatoare Coalitia majoritara doreste convocarea unei sedinte comune ale celor doua Camere avand ca obiectiv eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. continuă pe Hotnews

BARNA: Obiectivul, la momentul acesta, este ca saptamana viitoare sa venim cu bugetul in Parlament

Vicepremierul Dan Barna, copresedinte al USR PLUS, a declarat marti ca, la acest moment, obiectivul Guvernului este sa aprobe si sa transmita in Parlament, saptamana viitoare, proiectul bugetului de stat pentru 2021, intr-o varianta care prevede un deficit de 7% - 7,2%.

Prim-ministrul desemnat, Natalia Gavrilita, va veni saptamana viitoare in Parlament pentru a cere vot de incredere

Saptamana viitoare, echipa guvernamentala condusa de premierul desemnat, Natalia Gavrilita, va veni in Legislativ pentru a cere vot de incredere deputatilor, transmite IPN.

Marcel Ciolacu: PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Partidul Social Democrat va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a reiterat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii. PSD va depune saptamana.

CIOLACU: PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca social-democratii vor depune, saptamana viitoare, o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Drula: Saptamana viitoare va incepe lucrul la proiectul tehnic al autostrazii Comarnic-Brasov

Nu exista o solutie magica pentru descongestionarea traficului auto pe Valea Prahovei, a declarat duminica la Digi24 ministrul Transporturilor Catalin Drula, care a anuntat ca de saptamana viitoare va incepe lucrul la proiectul tehnic al autostrazii Comarnic-Brasov, relateaza Mediafax.

Barna: Ne dorim ca in urmatoarele saptamani sa eliminam pensiile speciale ale parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a declarat ca in urmatoarele saptamani intentia este ca in Legislativ sa fie eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor, apoi va urma o modificare a Codului administrativ pentru abrogarea pensiilor speciale pentru primari.

Citu: Bugetul va fi adoptat de Guvern cel mai tarziu saptamana viitoare. E mai complicat sa reduci cheltuieli si e mai usor sa le cresti

Prim-ministrul Florin Citu a precizat faptul ca Guvernul va adopta proiectul de buget cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare, pentru ca trebuie purtate noi discutii privind reducerea unor cheltuieli care nu sunt necesare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )