Libnet.ro
UNICEF

15:15

Citu: Bugetul va fi adoptat de Guvern cel mai tarziu saptamana viitoare. E mai complicat sa reduci cheltuieli si e mai usor sa le cresti

Adevărul Adevărul,
Citu: Bugetul va fi adoptat de Guvern cel mai tarziu saptamana viitoare. E mai complicat sa reduci cheltuieli si e mai usor sa le cresti

Prim-ministrul Florin Citu a precizat faptul ca Guvernul va adopta proiectul de buget cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare, pentru ca trebuie purtate noi discutii privind reducerea unor cheltuieli care nu sunt necesare. continuă pe Adevărul

Citu: Bugetul mai intarzie. Astept reforme. Daca nu, le vom forta

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca adoptarea proiectului legii bugetului de stat in Guvern va mai intarzia cateva zile, intrucat asteapta de la ministri propuneri de reforme privind companiile de stat, subliniind ca, in cazul in care nu se va veni cu solutii, acestea vor fi fortate prin limitele din buget.

BURSELE LUMII Bursele europene si americane au incheiat cea mai rea saptamana din ultimele trei luni

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, incheind cea mai rea saptamana de dupa octombrie 2020, din cauza temerilor generate de incetinirea livrarilor de vaccinuri impotriva Covid-19.

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni. Ce pedepse risca cei care nu respecta aceste reguli. Liderul de la Kremlin a facut anuntul oficial. Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei Presedintele rus Vladimir Putin a criticat influenta crescanda a companiilor de socializare din Statele .

Bridgerton, cel mai de succes serial de pe Netflix! Cate persoane l-au urmarit intr-o luna?

A trecut putin peste o luna de la momentul in care serialul Bridgerton a fost lansat pe Netflix, devenind intre timp cel mai de succes serial al platformei de streaming. Iata cati oameni l-au urmarit intr-o luna! .

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani, transmite Reuters si Agerpres.

Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari

Grupul japonez Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari, pentru prima oara in ultimii cinci ani, devansand Volkswagen, in conditiile in care producatorul german a fost afectat mai mult din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters si Agerpres.

UPDATE Florin Citu: Bugetul intarzie un pic Nu dau inapoi. Cheltuielile din sectorul public trebuie legate de reforme

Premierul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul de buget mai intarzie un pic pentru ca nu a primit de la ministri proiectele de reforme in companiile de stat, in functie de care spune ca vor fi alocati banii in 2021. El spune ca daca ministrii nu vor veni cu solutii, acestea vor fi fortate prin limitele din buget.

Google duce cenzura la un alt nivel: cel mai nou motiv pentru care a sters o aplicatie din Play Store

Exista o presiune din ce in ce mai mare pe Google si Apple, din pozitia de administratori ai unor magazine virtuale. Din acest motiv, incep sa se faca greseli si abuzuri. in urma cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )