Libnet.ro
UNICEF

08:00

Barna, dupa intalnirea liderilor dreptei cu Klaus Iohannis:Nu s-a discutat despre pozitii sau nominalizari de ministri. Sambata vom avea discutii aprofundate

Adevărul Adevărul,
Barna, dupa intalnirea liderilor dreptei cu Klaus Iohannis:Nu s-a discutat despre pozitii sau nominalizari de ministri. Sambata vom avea discutii aprofundate

Liderul USR Dan Barna a explicat, dupa intalnirea de la Cotroceni, ca sambata vor incepe discutiile oficiale intre PNL, USR-PLUS si UDMR in vederea formarii unei majoritati parlamentare si guvernari comune. Acesta a explicat ca la discutia de joi nu s-a vorbit despre nominalizari de ministri sau pozitii. continuă pe Adevărul

Ciolacu, reactie dura dupa intalnirea liderilor dreptei de la Cotroceni: O gasca a perdantilor girata de Iohannis, care este paralel cu Constitutia

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reactionat joi dupa ce presedintele Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu liderii PNL, USR-PLUS si UDMR. Iohannis este paralel cu Constitutia. Au inceput negocieri inaintea negocierilor, ceea ce este nepermis, a rabufnit Ciolacu intr-o interventie la Antena 3.

Reuniunea Consiliului European: Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la intalnirea liderilor UE de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles. Despre summit-ul din capitala Belgiei, seful statului a discutat, in urma cu doua zile, la.

Kelemen Hunor, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Nu am discutat nici functiile, nici Executivul, nici Legislativul

Nu exista inca discutii legate de ocuparea unor pozitii sau functii in viitorul guvern, a declarat joi presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni. Kelemen.

Surse. Klaus Iohannis, intalnire cu Florin Citu, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la acesta ora cu premierul propus de PNL, Florin Citu, Ludovic Orban, Dacian Ciolos, Dan Barna si Kelemen Hunor, potrivit unor surse politice citate de G4Media. ro.

Sarcina trasata liberalilor de Klaus Iohannis in discutiile de la Vila Lac 2. Trebuie sa se intample pana la Craciun

Presedintele Klaus Iohannis le-a reamintit liderilor PNL, in discutia informala desfasurata marti seara la Vila Lac 2, ca el este cel care are prerogativa constitutionala de a nominaliza premierul desemnat.

SURSE: Klaus Iohannis discuta, la Cotroceni, cu liderii PNL, USR-PLUS si UDMR despre viitoarea coalitie guvernamentala

Presedintele Klaus Iohannis are, joi dimineata, o intalnire cu liderii partidelor care ar urma sa formeze majoritatea parlamentara. Liderul PNL, Ludovic Orban, sefii Aliantei USR-PLUS, Dan Barna si Dacian.

Virgil Guran (PNL): Sedinta cu presedintele Klaus Iohannis s-a axat pe problemele guvernamentale, nu pe cele de partid (VIDEO)

Virgil Guran, vicepresedintele PNL, a oferit o serie de detalii despre intalnirea informala pe care au avut-o o serie de lideri politici liberali cu presedintele Klaus Iohannis, marti, la Vila Lac, si sustine.

Klaus Iohannis, dupa deblocarea pachetului financiar european: Romania, pregatita sa foloseasca aceste fonduri pentru reforme si investitii in sectoare cheie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, joi seara, in contextul in care liderii europeni au deblocat pachetul financiar in valoare de 1. 800 de miliarde de euro pentru sustinerea redresarii economice di.

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este vorba de prima declaratie a sefului statului dupa alegerile parlamentare de duminica, unde rezultatele provizorii indica o victorie a PSD, dar fara conturarea unei majoritati de stanga.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )