Libnet.ro
UNICEF

23:00

Barna:Motiunea de cenzura a PSD este un exercitiu stupefiant de iresponsabilitate

Adevărul Adevărul,
Barna:Motiunea de cenzura a PSD este un exercitiu stupefiant de iresponsabilitate

Presedintele USR Dan Barna a criticat joi motiunea de cenzura depusa de PSD, catalogand-o drept un exerciti stupefiant de iresponsabilitate. Acesta argumenteaza ca o criza politica nu va rezolva criza sanitara si economica cu care se confrunta la ora actuala Romania. continuă pe Adevărul

DAN BARNA: Motiunea de cenzura a PSD - un exercitiu stupefiant de iresponsabilitate

Motiunea de cenzura a PSD este un exercitiu stupefiant de iresponsabilitate, a afirmat, azi, presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, conform Agerpres.

Pandemia a fost transformata intr-o pande-mita generalizata!. Cum arata motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban

Social-democratii acuza Guvernul Orban ca a pierdut complet controlul in gestionarea situatiei COVID-19 si de devalizarea bugetului de stat sub paravanul pandemiei, potrivit textului motiunii de cenzura. PSD aminteste si de masurile contradictorii ale Executivului si de restrictii impuse fara rost romanilor.

Nelu Tataru critica motiunea de cenzura a PSD: Nu pot accede pe sanatatea romanilor doar pentru a castiga un Congres sau de dragul unor voturi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a criticat luni initiativa PSD-ului de a depune motiune de cenzura, motivand ca nici nu era contextul si nu cred ca trebuia folosit acest instrument fara o baza reala. Acesta a mai adaugat ca nu este normal ca politicul sa profite de pandemie doar pentru a castiga un congres sau de dragul unor voturi la alegerile din septembrie.

Lider Pro Romania:Motiunea de cenzura a PSD are probleme de constitutionalitate

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a afirmat joi ca exista probleme de constitutionalitate la motiunea de cenzura depusa de catre PSD impotriva Guvernului Orban. Acesta a explicat pentru RFI ca motiunea nu poate fi promovata decat intr-o sesiune ordinara a Parlamentului, nu una extraordinara asa cum au facut social-democratii.

Orban: Motiunea PSD este un act iresponsabil. Scopul e sa puna mana pe putere sa organizeze ei alegerile locale si parlamentare. Asta e in capul lor, sa fure la vot

Premierul Ludovic Orban sustine ca motiunea de cenzura anuntata de PSD este un act iresponsabil, singura ratiune fiind preluarea puterii pentru a organiza alegerile, a fura la vot si a folosi institutiile statului pentru a-si maximiza scorul electoral.

MARCEL CIOLACU: Echipa PSD este una cu experienta

Presedintele Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a spus ca echipa pe care social-democratii o propun pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector este una cu experienta si nu este o echipa hibrid insailata de catre PNL si USR la Vila Lac 1. Candidatul PSD la Primaria Bucuresti, Gabriela Firea, a afirmat ca ceilalti candidati pentru aceasta functie se plang de probleme din Capitala, dar nu vin cu solutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )