Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lider Pro Romania:Motiunea de cenzura a PSD are probleme de constitutionalitate

Adevărul Adevărul,
Lider Pro Romania:Motiunea de cenzura a PSD are probleme de constitutionalitate

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a afirmat joi ca exista probleme de constitutionalitate la motiunea de cenzura depusa de catre PSD impotriva Guvernului Orban. Acesta a explicat pentru RFI ca motiunea nu poate fi promovata decat intr-o sesiune ordinara a Parlamentului, nu una extraordinara asa cum au facut social-democratii. continuă pe Adevărul

ADRIAN TUTUIANU, SENATORUL PRO ROMANIA: Motiunea de cenzura nu poate fi promovata decat intr-o sesiune ordinara a Parlamentului

Senatorul Pro Romania Adrian Tutuianu a afirmat ca motiunea de cenzura a PSD are probleme de constitutionalitate, in opinia sa, deoarece ea nu poate fi promovata decat intr-o sesiune ordinara a Legislativului.

Pandemia a fost transformata intr-o pande-mita generalizata!. Cum arata motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban

Social-democratii acuza Guvernul Orban ca a pierdut complet controlul in gestionarea situatiei COVID-19 si de devalizarea bugetului de stat sub paravanul pandemiei, potrivit textului motiunii de cenzura. PSD aminteste si de masurile contradictorii ale Executivului si de restrictii impuse fara rost romanilor.

Barna:Motiunea de cenzura a PSD este un exercitiu stupefiant de iresponsabilitate

Presedintele USR Dan Barna a criticat joi motiunea de cenzura depusa de PSD, catalogand-o drept un exerciti stupefiant de iresponsabilitate. Acesta argumenteaza ca o criza politica nu va rezolva criza sanitara si economica cu care se confrunta la ora actuala Romania.

Nelu Tataru critica motiunea de cenzura a PSD: Nu pot accede pe sanatatea romanilor doar pentru a castiga un Congres sau de dragul unor voturi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a criticat luni initiativa PSD-ului de a depune motiune de cenzura, motivand ca nici nu era contextul si nu cred ca trebuia folosit acest instrument fara o baza reala. Acesta a mai adaugat ca nu este normal ca politicul sa profite de pandemie doar pentru a castiga un congres sau de dragul unor voturi la alegerile din septembrie.

Victor Ponta: Va garantez ca toti parlamentarii Pro Romania vom vota sa dam jos Guvernul

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat luni seara ca va vota motiunea de cenzura depusa de PSD.

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura n-are nicio legatura cu congresul PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului n-are nicio legatura cu congresul PSD, a afirmat, astazi, liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor.

Reactia lui Morosanu, dupa ce a aflat ca Sergiu, taticul calaret, are probleme cu legea

In urma cu aproape doua saptamani, un tanar din iasi, dintr-o mahala, devenea peste noapte personajul principal intr-o campanie umanitara demarata pe facebook de celebrul luptator, Catalin Morosanu. Sergiu, taticul calaret, are probleme cu legea Povestea emotionanta a tanarului dintr-o mahala ieseana a pus pe jar o intreaga comunitate, rezultatul final al campaniei demarate de .

Bianca Comanici are probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital concurenta de la Puterea Dragostei

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Bianca Comanici, are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns, de urgenta, la dentist. Problemele de sanatate ale brunetei sunt destul de grave, iar aceasta isi doreste sa scape cat mai repede de ele. Bianca Comanici, probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital fosta concurenta de la Puterea .

Klaus Iohannis: Daca tara este cuprinsa de o epidemie si suntem in criza economica, nu vii, din opozitie sa depui motiune de cenzura. PSD nu este doar cinic, este si iresponsabil. Vom vedea daca demersul e constitutional (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinutmiercuri seara, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care Romania inca inregistreaza o.

Strigat de disperare al pacientilor: Euthyrox tot nu se gaseste, traim o criza fara sfarsit. Suntem singura tara care are probleme cu acest medicament

Euthyrox, un medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani cu afectiuni tiroidiene, care costa doar 10 lei cutia, este in continuare de negasit in farmaciile din Romania, la 7 luni de la izbucnirea crizei, afirma Rozalina Lapadatu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune: Traim o criza fara de sfarsit. Sa va mai spun ca suntem singura tara din Europa care are probleme cu acest medicament?7 luni fara Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania. Cosmarul celor 500 de mii de pacienti ignorati de Ministerul Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )