Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila se aliniaza directiilor de politica externa trasate de Klaus Iohannis. Va semna un memorandum pe energie cu guvernul Statelor Unite

B1 B1,
Viorica Dancila se aliniaza directiilor de politica externa trasate de Klaus Iohannis. Va semna un memorandum pe energie cu guvernul Statelor Unite

Premierul Viorica Dancila va semna, marti, impreuna cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, James Richard Perry, un memorandum pe energie, la doar cateva luni dupa ce tot premierul a semnat. continuă pe B1

Viorica Dancila, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis: Fac un apel ferm pentru numirea unui ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne

Premierul Viorica Dancila ii adreseaza presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cere sefului statului sa numeasca un ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne. in.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

VIORICA DANCILA: Nu mergem in Parlament cand spune presedintele

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca social-democratii vor merge in Parlament pentru a cere vot de incredere astfel incat sa obtina o remaniere a Guvernului, dar nu cand spune presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca Guvernul nu este unul esuat, asa cum a fost catalogat de presedintele Klaus Iohannis, ci unul eficient, asa cum o arata cifrele economice. Nu suntem.

Premierul, ironizat dupa intalnirea cu primarul din Jersey City. Paleologu (PMP): E extraordinar pentru relatiile romano-americane ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare american

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a catalogat, marti, drept extraordinar pentru relatiile romano-americane faptul ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare.

Florin Citu cere demisia premierului Viorica Dancila: Continua sa ne umileasca pe banii nostri

Vicepresedintele PNL Florin Citu i-a cerut premierului Viorica Dancila demisia intr-o postare publicata pe Facebook, in contextul in care aceasta defasoara o vizita in SUA. iNMORMANTAREA celei mai.

Viorica Dancila s-a intalnit cu liderul American Jewish Committee, in SUA: Premierul a evitat sa aduca in discutie mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv, la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, in SUA, cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, arata un comunicat transmis de Guvernul Romaniei. in cadrul intrevederii, sefa Guvernului de.

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

Viorica Dancila, insotita de un copil in port traditional la sedinta PSD Alba: Imagini cu momentul in care premierul il pune pe baiat sa aplaude (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit la sedinta organizatiei PSD Alba, fiind insotita de un copil, ce pare sa fie chiar cel care apare in fotografiile PSD de la serbarile de la Tebea din 8 septembrie. in.

Siegfried Muresan (PNL): Daca ar veni un premier in Romania si ar fi primit cum a fost Viorica Dancila in SUA, ne-am da cu totii seama ca este o problema cu acel prim-ministru

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan a afirmat, luni dimineata, ca Viorica Dancila nu a fost primita de nicio figura relevanta din politica americana, in conditiile in care premierul si-a inceput duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )