Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barna renunta la sefia Camerei Deputatilor daca Orban va fi in guvern: Le propun lui Orban si Kelemen sa intram in guvern ca vicepremieri

Hotnews Hotnews,
 Barna renunta la sefia Camerei Deputatilor daca Orban va fi in guvern: Le propun lui Orban si Kelemen sa intram in guvern ca vicepremieri

Cu negocierile blocate din cauza neintelegerilor privind functiile de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte al Senatului, Dan Barna propune ca solutie de iesire din criza ca liderii PNL, USR-PLUS si UDMR sa aiba functii in Guvern, respectiv sa fie vicepremieri. Astfel, ar fi depasit blocajul referitor la postul de sef al Camerei Deputatilor dorit si de Ludovic Orban, si de Dan Barna. Critici din PNL dupa anuntul lui Barna. Falca: Astfel de propuneri trebuie facute la masa negocierilor, nu prin declaratii publicePrima reactie a UDMR dupa anuntul lui Barna. Cseke Attila: Deranjeaza, pentru ca astfel de propuneri se fac mai intai in interior. continuă pe Hotnews

Cine e Catalin Drula, propus de Dan Barna pentru sefia Camerei Deputatilor

Copresedintele USR-PLUS Dan Barna a anuntat marti dimineata ca alianta il propune pe Catalin Drula pentru sefia Camerei Deputatilor, functie ravnita atat de Barna cat si de liderul PNL Ludovic Orban. Apropiat al taberei Barna din USR, Drula a mai fost propus de USR anul trecut pentru postul de Comisar European, iar zilele trecute numele sau era vehiculat pentru ministerul Transporturilor.

De ce Ludovic Orban si Dan Barna trag cu dintii de sefia Camerei Deputatilor

Negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR pentru formarea noului guvern s-au blocat chiar din prima zi. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, ravnita atat de Ludovic Orban PNL), cat si de Dan Barna USR). De ce e o miza atat de importanta?.

USR-PLUS il propune pe Drula la sefia Camerei Deputatilor. Barna: Eu, Orban si Kelemen Hunor sa fim vicepremieri ca deciziile sa fie luate la Palatul Victoria

Copresedintele USR-PLUS, Dan Barna, a anuntat ca formatiunea sa il propune pe Catalin Drula pentru functia de sef al Camerei Deputatilor, iar toti liderii partidelor din coalitie sa fie vicepremieri.

De ce nu renunta Ludovic Orban la candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor VIDEO

Ludovic Orban a venit cu precizari despre ce calitati il recomanda pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, functie pe care o vrea pe el in urma negocierilor.

Dan Barna: Le propun lui Ludovic Orban si Kelemen Hunor sa fim vicepremieri in viitorul guvern il propunem pe Catalin Drula la sefia Camerei Deputatilor (VIDEO)

Dan Barna propune ca el si presedintiide la PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, sa faca parte din viitorul guvern in calitate devicepremieri. Totodata, Catalin Drula a fost anuntat.

Neintelegerile privind sefia Camerei Deputatilor suspenda negocierile PNL - USR PLUS - UDMR

Formatiunile politice vor relua, duminica, discutiile, iar informatii referitoare la derularea acest.

Surse: Ludovic Orban, chemat de Iohannis pentru noi discutii referitoare la guvern. Renunta sau nu liderul PNL la sefia Camerei Deputatilor?

Ludovic Orban este in aceasta dimineatala o intalnire cu Klaus Iohannis pentur a vorbi despre situatia negocierilor, in conditiile in care acestea s-au blocat la impartirea primelor functii in stat, potrivit unor surse politice.

Dominic Fritz (USR PLUS): Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca, intr-un parteneriat adevarat, premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, relateaza News. ro. Fritz a mai spus ca este nevoie de un guvern care sa-si asume niste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

Orban despre propunerea lui Barna: Am convenit sa comunicam doar impreuna si doar acele lucruri asupra carora avem consens

Presedintele PNL, Ludovic Orban a reactionat marti la declaratia copresedintelui USR PLUS, Dan Barna care l-a propus pe Catalin Drula pentru sefia Camerei Deputatilor dar si infiintarea a trei posturi de vicepremieri in viitorul Guvern.

Coalitia de guvernare, pe un butoi de pulbere. Critici din PNL la adresa lui Barna. Falca: Daca ne respectam, ne spunem lucrurile in interior, nu prin presa

Gheorghe Falca, europarlamentar si vicepresedinte al PNL, l-a criticat pe copresedintele USR-PLUS, Dan Barna, pentru faptul ca a iesit in presa si sa propuna sefia Camerei Deputatilor pentru Catalin Drula, dar si pentru propunerea privind trei vicepremieri in noul Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )