Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dominic Fritz (USR PLUS): Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat

Hotnews Hotnews,
 Dominic Fritz (USR PLUS): Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca, intr-un parteneriat adevarat, premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, relateaza News. ro. Fritz a mai spus ca este nevoie de un guvern care sa-si asume niste reforme profunde, lucru care nu este negociabil. continuă pe Hotnews

Primele scantei ale negocierilor PNL-USR PLUS.Dominic Fritz: Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat. Fritz a mai precizat ca este nevoie de un guvern care sa-si sume iste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

PNL a decis: Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor

Partidul National Liberal a votat, miercuri, in Biroul Politic National, ca presedintia Camerei Deputatilor sa ii revina lui Ludovic Orban. Senatorul PNL Alina Gorghiu, a afirmat, miercuri seara, ca acest lucru este unul firesc.

Negocieri blocate din cauza neintelegilor asupra impartirii principalelor functii in stat intre PNL, USR Plus si UDMR

Negocierile dintre PNL, USR PLus si UDMR privind impartirea puterii dupa alegerile parlamentare au ajuns intr-un impas sambata dupa-amiaza, dupa ce discutiile s-au blocat pe principalele functii in stat: prim-ministru, presedintele Camerei Deputatilor si presedintele Senatului, au declarat surse apropiate negocierilor pentru G4Media. ro.

Kelemen Hunor: in prezenta presedintelui, am avut o discutie informala cu liderii PNL si USR-PLUS Concluziile

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a transmis ca a avut, joi dimineata, o discutie informala cu Ludovic Orban, Dan Barna si Dragos Tudorache, liderii PNL, respectiv USR-PLUS, la care a participat si.

De ce nu trebuie sa aiba PNL si functia de premier si pe cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Avertisment din interiorul USR

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a afirmat, vineri, ca intr-un parteneriat adevarat PNL nu poate avea si functia de premier, si pe cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitorul Guvern: Nici nu ma gandeam, acum un an, ca voi ajunge aici

Germanul Dominic Fritz, primarul Timisoarei, a fost cooptat de Dan Barna in componanta echipei de negociere USR-PLUS care se va prezenta la negocierile cu PNL si UDMR.

Primarul Dominic Fritz, in echipa de negociere pentru viitorul guvern

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern PNL - USR-PLUS - UDMR: Nici nu ma gandeam, in urma cu un an, ca voi ajunge aici.

Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Dupa cinci ore de discutii, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca USR-PLUS si UDMR au cerut ca posturile de premier si de sefi ai Camerei Deputatilor si Senatului sa fie discutate la pachet, insa liberalii s-au opus dorind negocieri separate.

Culisele discutiilor de la Vila Lac. Solutia lui Orban pentru a depasi blocajul din prima zi a negocierilor pentru noul Guvern. USR-PLUS si UDMR nu au fost de acord

Negocierile pentru formarea noului Guvern s-au blocat dupa aproape sase ore de discutii la nivelul conducerilor PNL, USR-PLUS si UDMR, dupa ce Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor nu au cazut de acord asupra impartirii in Coalitie a posturilor de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte al Senatului.

Surse. Impas la negocierile dintre PNL si USR PLUS. Am impartit doar cafeaua si mancarea. Discutiile, suspendate

Negocierile dintre PNL si USR PLUS pentru formarea noului guvern sunt in impas, sustin surse politice pentru Adevarul. Dupa mai multe ore de discutii, liderii celor doua partide n-au ajuns la niciun acord. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, disputata atat de Dan Barna, cat si de Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )