Libnet.ro
UNICEF

17:45

Neintelegerile privind sefia Camerei Deputatilor suspenda negocierile PNL - USR PLUS - UDMR

România Liberă România Liberă,
Neintelegerile privind sefia Camerei Deputatilor suspenda negocierile PNL - USR PLUS - UDMR

Formatiunile politice vor relua, duminica, discutiile, iar informatii referitoare la derularea acest. continuă pe România Liberă

UDMR a cerut de la PNL sefia Camerei Deputatilor - surse

UDMR a cerut celor de la Partidul National Liberal sefia Camerei Deputatilor pentru Kelemen Hunor. Asta complica mult lucrurile, in conditiile in care scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor este ravnit, de asemenea, de Ludovic Orban si Dan Barna.

A inceput bataia pe ciolan. Barna si Orban vor sefia Camerei Deputatilor

Dan Barna vrea sefia Camerei Deputatilor, functie dorita si de Ludovic Orban. Liberalii ii ofera lui Barna fotoliul de vicepremier, un post cu titul pompos, dar cu rol decorativ. in functie de negocieri, PLUS ar putea primi sefia Senatului.

NEGOCIERI APRINSE USRPLUS vrea sefia Camerei Deputatilor, daca PNL va da premierul

Dan Barna, copresedintele Aliantei USRPLUS, este nemultumit de modul in care reprezentantii PNL inteleg sa initieze negocierile pentru constituirea coalitiei politice care va da viitorul guvern.

Surse. Impas la negocierile dintre PNL si USR PLUS. Am impartit doar cafeaua si mancarea. Discutiile, suspendate

Negocierile dintre PNL si USR PLUS pentru formarea noului guvern sunt in impas, sustin surse politice pentru Adevarul. Dupa mai multe ore de discutii, liderii celor doua partide n-au ajuns la niciun acord. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, disputata atat de Dan Barna, cat si de Ludovic Orban.

PNL a decis: Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor

Partidul National Liberal a votat, miercuri, in Biroul Politic National, ca presedintia Camerei Deputatilor sa ii revina lui Ludovic Orban. Senatorul PNL Alina Gorghiu, a afirmat, miercuri seara, ca acest lucru este unul firesc.

Orban, sustinut de PNL pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban a anuntat, intrebat daca liberalii au validat sa fie sustinut pentru preluarea sefiei Camerei Deputatilor in noul Legislativ, ca acest lucru a fost firesc si ca face parte din mandatul acordat de echipa de negociere a PNL cu celelalte partide in vederea formarii noului Guvern.

Primele scantei ale negocierilor PNL-USR PLUS.Dominic Fritz: Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat. Fritz a mai precizat ca este nevoie de un guvern care sa-si sume iste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

ORBAN: Coalitia de guvernare va detine presedintia Camerei Deputatilor si a Senatului si asa e normal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca este normal ca noua coalitie de guvernare sa detina ambele functii de conducere ale Parlamentului - presedintia Camerei Deputatilor si a Senatului, mentionand ca nu exista and riscul and ca acestea sa revina PSD, conform Agerpres.

ANDREI POP, MEMBRU COMISIA PENTRU TEHNOLOGIA INFORMATIEI SI COMUNICATIILOR DIN CADRUL CAMEREI DEPUTATILOR: Ecosistemul activ din domeniul securitatii cibernetice si infrastructura rapida si robusta de internet - criteriile pentru alegerea Bucurestiului

Ecosistemul activ din domeniul securitatii cibernetice si infrastructura rapida si robusta de internet au fost unele dintre criteriile care au contribuit la alegerea capitalei Romaniei drept viitorul sediu al Centrului European de competenta in domeniul securitatii cibernetice, ne-a declarat Andrei Pop, membru al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din cadrul Camerei Deputatilor.

Dominic Fritz (USR PLUS): Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca, intr-un parteneriat adevarat, premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, relateaza News. ro. Fritz a mai spus ca este nevoie de un guvern care sa-si asume niste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )