Libnet.ro
UNICEF

17:30

Barna: Viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor anticipate

România Liberă România Liberă,
Barna: Viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor anticipate

Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, miercuri, la Roman, ca viitorul gu. continuă pe România Liberă

Dan Barna: Viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor anticipate

Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, miercuri, la Roman, ca viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Liderul USR a spus ca zilele.

Guvernul a alocat inca 48,05 milioane de lei pentru organizarea alegerilor in strainatate

Guvernul a aprobat luni alocarea sumei de 48,05 milioane de lei pentru organizarea alegerilor prezid.

Surse: Nemultumiri in Pro Romania in urma negocierilor pentru viitorul guvern

Trecerea motiunii de cenzura a dat startul negocierilor pentru formarea unei noi majoritati care sa dea viitorul guvern. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, declarase inainte de demiterea echipei Dancila ca e deschis la discutii cu PSD si ALDE pentru formarea unui nou Cabinet, insa demersul a esuat, ceea ce a dus la aparitia unor nemultumiri in randul alesilor Pro Romania, potrivit unor surse politice.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota viitorul guvern Ce crede presedintele Camerei Deputatilor despre posibilitatea unor alegeri anticipate (VIDEO)

PSD nu va vota viitorul guvern, a anuntat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare la o noua runda de.

Liberalii decid astazi pe cine vor propune in viitorul guvern. Noua putere a pregatit schimbari majore

Liberalii decid astazi, in sedinta Biroulul Executiv pe cine vor propune in viitorul guvern. Noua putere a pregatit schimbari majore printre care si comasarea unor ministere. Potrivit unor surse, dispar.

USR refuza sa intre la guvernare: Liderii formatiunii au hotarat in ce conditii vor acorda votul de investitura pentru viitorul Guvern

USR a decis, luni seara, sa refuze intrarea la guvernare si sa sutina in continuare varianta alegerilor anticipate in cel mai scurt timp posibil, respingand astfel planul propus de Stelian Ion, transmite.

Ministrul de Externe le scrie liderilor de partide cu privire la organizarea alegerilor in diaspora: Resursa umana disponibila pe plan local e limitata

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a adresat o scrisoare liderilor partidelor politice din Romania in care arata ca in diaspora resursa umana disponibila pe plan local este una limitata pentru alegerile prezidentiale si face apel la aceste formatiuni pentru a contribui la organizarea in conditii optime a procesului de vot in strainatate, scrie Agerpres.

Dancila, despre viitorul guvern: Daca vine cu taieri de pensii si salarii, cu siguranta PSD nu va participa la vot Deputatii PSD au decis sa nu voteze un nou guvern PNL, senatorii n-au luat o decizie finala, parerile fiind impartite

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca PSD nu va participa la votul de investitura in Parlament daca noul guvern va propune taieri de pensii si salarii, oprirea programelor pentru primari si lucruri care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Luni, deputatii PSD au votat, in sedinta de grup, sa nu sustina investirea unui nou Guvern PNL. Nici majoritatea senatorilor PSD nu vor sa sustina un nou Guvern la votul din Parlament, insa o decizie finala in acest sens inca nu a fost luata in grupul senatorial, parerile fiind impartite.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Academiei Romane privind o colaborare cu viitorul Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a discutat, miercuri, cu presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, despre o posibila colaborare intre viitorul Executiv si Academie privind guvernarea in mai multe.

Kelemen Hunor, dupa consultarile de la Cotroceni: UDMR nu da un cec in alb pentru viitorul Guvern. Fara OUG in Justitie, administratie publica si legislatie electorala

Kelemen Hunor i-a transmis presedintelui Iohannis, in cadrul consultarilor de la Palatul Cotroceni, ca UDMR nu da un cec in alb asupra viitorului Guvern, ci asteapta sa vada mai intai programul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )