Libnet.ro
UNICEF

12:30

BARNA: Votul obtinut de Kovesi - o palma pe care PSD-ALDE o primeste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BARNA: Votul obtinut de Kovesi - o palma pe care PSD-ALDE o primeste

Votul obtinut de Laura Codruta Kovesi in comisiile de specialitate din Parlamentul European pentru functia de procuror european reprezinta o palma pe care majoritatea PSD-ALDE o primeste. continuă pe Ziarul Bursa

BARNA: Votul obtinut de Kovesi - o palma pe care PSD-ALDE o primeste

ACTUALIZARE Barna, despre declaratia liderului UDMR referitoare la OUG 7: Discutiile despre motiunea de cenzura - foarte actuale ---- Votul obtinut de Laura Codruta Kovesi in comisiile de specialitate din Parlamentul European pentru functia de procuror european reprezinta o palma pe care majoritatea PSD-ALDE o primeste.

Dan Barna: Votul din Parlamentul European pentru Laura Kovesi, nca o palma primita de PSD-ALDE de la partenerii externi

Votul din Comisia LIBE care o plaseaza pe Laura Codruta Kovesi pe primul loc pentru postul de procuror-sef european arata pentru intreaga Europa ca fosta sefa a DNA este un procuror profesionist si, de asemenea, este o palma primita de la partenerii externi de catre PSD-ALDE si de Guvernul care face de ras Romania, a declarat liderul USR, Dan Barna.

MIHAI CHIRICA, DESPRE VOTUL OBTINUT DE KOVESI IN COMISIA LIBE: O victorie care face lumina in justitia din Romania

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca era de asteptat ca Laura Codruta Kovesi sa primeasca si in Comisia LIBE cele mai multe voturi pentru functia de procuror-sef european.

Culisele explozive ale votului pentru Codruta Kovesi. PNL a influentat decisiv votul pro-Kovesi din Comisia LIBE

Laura Codruta Kovesi a obtinut miercuri cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa audierile de marti pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Parchetului European. Laura Codruta.

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Culise. PNL a influentat decisiv votul pro-Kovesi din Comisia LIBE. Eurodeputatii PSD i-au inlocuit pe bulgari ca sa voteze impotriva

PNL are un singur europarlamentar ca membru de drept in Comisia LIBE - Traian Ungureanu. Numai ca alti patru eurodeputati liberali au votat azi pro-Kovesi in LIBE, sustin surse politice pentru Adevarul. Cum a fost posibil? Cei patru liberali i-au inlocuit pe alti colegi PPE din LIBE. Asadar, cele cinci voturi pro-Kovesi venite de la PNL au inclinat decisiv balanta in favoarea fostei sefe DNA. PSD a avut o tactica inversa.

Reactia lui Tariceanu dupa votul pro-Kovesi din Comisia LIBE: Factorul politic a intervenit in Justitie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat miercuri, in contextulvotului din Comisia LIBE pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Claudiu Manda, despre votul pentru Kovesi: Sa-i ancheteze pe toti de acolo, cum i-a anchetat in Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, miercuri, ca europarlamentarii social democrati au votat impotriva numirii Laurei Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European, deoarece acestia stiu ce abuzuri a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )