Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Dan Barna: Votul din Parlamentul European pentru Laura Kovesi, nca o palma primita de PSD-ALDE de la partenerii externi

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: Votul din Parlamentul European pentru Laura Kovesi, nca o palma primita de PSD-ALDE de la partenerii externi

Votul din Comisia LIBE care o plaseaza pe Laura Codruta Kovesi pe primul loc pentru postul de procuror-sef european arata pentru intreaga Europa ca fosta sefa a DNA este un procuror profesionist si, de asemenea, este o palma primita de la partenerii externi de catre PSD-ALDE si de Guvernul care face de ras Romania, a declarat liderul USR, Dan Barna. continuă pe Hotnews

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

VIDEO Siegfried Muresan: Cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta n procesul de desemnare a Procurorului sef european

Audierea Laurei Codruta Kovesi si cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta din tot procesul de selectie a procurorului sef european, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, europarlamentarul liberal Siegfried Muresan.

BARNA: Votul obtinut de Kovesi - o palma pe care PSD-ALDE o primeste

ACTUALIZARE Barna, despre declaratia liderului UDMR referitoare la OUG 7: Discutiile despre motiunea de cenzura - foarte actuale ---- Votul obtinut de Laura Codruta Kovesi in comisiile de specialitate din Parlamentul European pentru functia de procuror european reprezinta o palma pe care majoritatea PSD-ALDE o primeste.

BARNA: Votul obtinut de Kovesi - o palma pe care PSD-ALDE o primeste

Votul obtinut de Laura Codruta Kovesi in comisiile de specialitate din Parlamentul European pentru functia de procuror european reprezinta o palma pe care majoritatea PSD-ALDE o primeste.

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Laura Codruta Kovesia declarat, miercuri, dupa ce a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca se bucura foarte mult pentru increderea primita si le-a multumit tuturor.

Situation_room la Antena 3. Ultimele detalii din Parlamentul European, inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi va fi audiata astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European, incepand cu ora 16. 30, ora Romaniei. Razvan Dumitrescu este in situation-room si va prezinta cele mai importante.

Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european

Presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, a transmis membrilor forului detalii despre audierea candidatilor la sefia Parchetului European, arata Mediafax. Astfel, fiecare candidat va fi audiat 75 de minute, iar doua tremi din timpul alocat va fi pentru intrebari si raspunsuri.

PMP nu a participat la votul din Consiliul General pentru demiterea viceprimarului Capitalei, Adrian Badulescu: NU participam la jocul de culise din interiorul PSD

Consilierii generali ai Partidului Miscarea Populara nu au participat miercuri la votul pentru demiterea viceprimarului Capitalei Adrian Badulescudin Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMC). Am.

Cum au primit Klaus Iohannis si Augustin Lazar vestea despre VICTORIA lui Kovesi in Parlamentul European. Momentul a fost filmat (VIDEO)

Vestea ca Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european l-a bucurat pe Augustin Lazar. Imediat dupa rezultatul votului, procurorul-general a fost surprins cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )