Libnet.ro
UNICEF

11:45

Barnier acuza Marea Britanie ca face pasi inapoi de la angajamentele pe care si le-a asumat si ameninta cu un no deal

Adevărul Adevărul,
Barnier acuza Marea Britanie ca face pasi inapoi de la angajamentele pe care si le-a asumat si ameninta cu un no deal

Negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier a acuzat duminica Marea Britanie de faptul ca a facut pati in urma fata de angajamentele pe care si le-a asumat si a amenintat ca nu se va incheia un acord in cazul in care acest lucru continua, relateaza DPA. continuă pe Adevărul

Brexit: Barnier avertizeaza Marea Britanie ca nu va avea un acord daca nu isi respecta angajamentele

Inaintea unei saptamani cruciale pentru negocierile post Brexit, Michel Barnier, negociatorul sef al UE, a subliniat, intr-un interviu acordat duminica ziarului britanic The Times, ca timpul se scurge, avertizand Regatul Unit ca nu va exista un acord daca Londra nu-si va indeplini obligatiile asumate, potrivit AFP.

Cum se apara guvernul Boris Johnson, dupa ce anumiti oameni de stiinta au reclamat ca ar fi prea devreme pentru relaxarea restrictiilor de carantina din Marea Britanie

Dominic Raab, seful diplomatiei britanice, a aparat atenta relaxare a restrictiilor de carantina din Marea Britanie, explicand ca a fost pasul corect de facut in acest moment, relateaza.

Avertisment privind relaxarea restrictiilor in Marea Britanie: Riscam sa pierdem controlul asupra pandemiei de COVID-19

Marea Britanie risca sa piarda din nou controlul asupra pandemiei COVID-19, deoarece incepe sa-si ridice blocajul in mod dezorganizat, fara un program complet functional, au avertizat sambata trei.

Marea Britanie nu a produs aproape niciun autovehicul in luna aprilie

Acest randament a fost cel mai scazut de la al II-lea razboi mondial pana in prezent, arata un studiu al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile. Productia de autovehicule din Marea Britanie a scazut cu 99,7 % in aprilie, fata de aceeasi perioada de anul trecut, anunta BBCNews. com.

Boris Johnson a anuntat noi masuri de relaxare a restrictiilor in Marea Britanie

Premierul britanic a anuntat o noua relaxare a masurilor de restrictie impuse pentru limitarea raspandirii infectiei cu COVI-19 in Marea Britanie.

Redeschiderea scolilor din Anglia provoaca dezbateri aprinse in Marea Britanie. Sindicatele profesorale spun ca e prea devreme, iar parintii nu vor sa-si trimita copiii la clasa

Miscarea guvernului din Marea Britanie de a redeschide scolile din Anglia de luni, 1 iunie, a generat o dezbatere aprinsa in arhipelag, iar mai multe sindicate ale profesorilor avertizeaza ca ar putea fi prea.

Marea Britanie a inchis ambasada din Coreea de Nord

Marea Britanie a inchis temporar ambasada din Coreea de Nord si tot personalul diplomatic a parasit tara, a anuntat azi ambasadorul Colin Crooks.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )