Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barometrul IMM-urilor: Firmele cu cele mai mari cresteri dupa iesirea din starea de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Barometrul IMM-urilor: Firmele cu cele mai mari cresteri dupa iesirea din starea de urgenta

Economia Romaniei incepe sa-si revina usor, iar IMM-urile au trecut pe crestere, pentru prima data de la debutul pandemiei, arata Barometru IMM, realizat de un startup romanesc. Economia Romaniei a primit o adevarata gura de oxigen odata cu primele relaxari din luna mai. continuă pe Hotnews

Romania si Irlanda, cele mai mari cresteri economice din UE. 22 de tari au iesit pe minus in primul trimestru

Irlanda si Romania au inregistrat cele mai mari cresteri economice din UE, in primul trimestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii din lume. 10.000 de oameni raman fara loc de munca

Concedieri masive vor avea loc pana la sfarsitul anului la una dintre cele mai mari companii din lume, 10. 000 de angajati dintre cei peste 70. 000 urmand sa fie dati afara, transmite Reuters, citata de news. ro.

PwC Top 100 Companii: Pandemia COVID-19 a redus cu 3,9 trilioane dolari valoarea de piata a celor mai mari companii listate

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii listate la nivel global a scazut cu 15%. Suma pierduta este de 3,9 trilioane dolari in primul trimestru al anului, pe fondul pandemiei de COVID-19, dupa un avans de 20% in perioada martie - decembrie 2019, potrivit unui studiu global realizat de PwC.

Spike Lee: Protestele, un pericol pentru Trump.Viitoarele alegeri vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne

Pentru regizorul american Spike Lee, viitoarele alegeri prezidentiale americane vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne, iar manifestatiile din prezent sunt un pericol pentru Donald Trump.

LUNA MAI FIANCIARA Cresteri puternice la BVB, intr-un climat plin de optimism in pietele internationale

Apreciere de 9,06% pentru BET si de 10,84% in cazul BET-NG * Rulaj mediu zilnic de 38,93 milioane de lei, cu 16,6% sub cel din aprilie Tendinta de recuperare a caderii pietei din perioada februarie - martie, cauzata de valul de vanzari in panica dat de perspectivele economiei ca urmare a pandemiei de Covid- 19, a continuat si in mai, indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) marcand cresteri puternice in luna recent incheiata.

SUA |Consiliul din Minneapolis cere desfiintarea sectiei de politie dupa decesul lui George Floyd si protestele antirasism

Majoritatea membrilor Consiliului Municipal din Minneapolis, SUA, s-au angajat sa desfiinteze sectia de politie a orasului dupa moartea lui George Floyd, care a dus la unele dintre cele mai mari proteste din.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de mers un.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Alergatul

O blonda supraponderala merge la doctor sa-i ceara un sfat. Acesta ii spune ca daca vrea sa slabeasca 10 kg trebuie sa alerge timp de o luna. Blonda urmeaza sfatul medicului si, fericita, dupa o luna.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Hainele

Alinuta si cu mama ei au decis sa mearga la bunica, cu trenul. La intrarea intr-un tunel se face foarte intuneric, iar dupa cateva secunde se aude o bubuitura. Mama Alinutei intreaba, in intuneric: - Alinuta, ce s-a.

Cele mai bune bancuri cu italieni. Ce pateste un marinar italian dupa o partida de sex in Portul Constanta

Pe internet circula nenumarate bancuri care au in prim-plan pe italieni. Iata aici o selectie a celor mai amuzante glume.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )