Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baronul PSD Marian Oprisan pleaca dupa 20 de ani de la sefia CJ Vrancea: Am sufletul impacat

Hotnews Hotnews,
 Baronul PSD Marian Oprisan pleaca dupa 20 de ani de la sefia CJ Vrancea: Am sufletul impacat

Baronul PSD Marian Oprisan, care in urma alegerilor de duminica ramane fara conducerea Consiliului Judetean Vrancea, spune ca are sufletul impacat si se declara convins ca timpul va arata justa valoare a oamenilor si a realizarilor fiecaruia. Dupa 20 de ani la sefia CJ Vrancea, Oprisan a fost infrant de candidatul PNL Catalin Toma. continuă pe Hotnews

Baronul PSD Marian Oprisan, debarcat de la sefia CJ Vrancea

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, duminica seara, ca Marian Oprisan a pierdut aleger.

Rezultate alegeri locale 2020 Cine este candidatul PNL care a reusit sa il invinga pe baronul PSD Vrancea Marian Oprisan

Baronul PSD Marian Oprisan pierde functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea dupa 20 de ani. Cel care a reusit sa il invinga la alegerile locale de duminica este senatorul liberal Catalin Toma, in varsta de 43 de ani.

Rezultate alegeri locale 2020 Marian Oprisan a fost invins de candidatul PNL Baronul PSD este presedinte al Consiliului Judetean Vrancea de 20 de ani La Focsani ramane primarul PSD

Dupa 20 de ani, baronul PSD Marian Oprisan a pierdut conducerea Consiliului Judetean Vrancea, fiind invins de candidatul PNL Catalin Toma, conform rezultatelor partiale centralizate de Biroul Electoral Central.

Rezultate alegeri locale 2020. PNL castiga Constanta, dupa 20 ani de PSD. USR PLUS il urmeaza la mica distanta

Desi Biroul Electoral Municipal Constanta nu a terminat inca numaratoarea voturilor din sectiile de votare, partidele si observatorii independenti au facut propria statistica a scrutinului de la 27 septembrie 2020. Alegerile locale au fost castigate la Constanta de PNL, atat la resedinta de judet, cat si la judet. USR PLUS are 3-4 procente in urma, iar PSD se claseaza abia al treilea.

Marian Oprisan a pierdut functia de presedinte al CJ Vrancea, dupa 20 de ani. Catalin Toma, candidatul PNL, a castigat cu 44,4% din voturi

Infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde Marian Oprisan, unul dintre ultimii baroni ai PSD de pe vremea cand Adrian Nastase era premier, si presedinte al Consiliului Judetean de 20 de ani, si-a.

Marian Oprisan pierde Vrancea dupa 20 de ani

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a pierdut, dupa votul de duminica, aceasta functie pe care o detinea de a aproximativ 20 de ani.

ALEGERI LOCALE 2020 Marian Oprisan a pierdut functia de Presedinte al Consiliului Judetean Vrancea

Candidatul PSD, Marian Oprisan a pierdut sefia Consiliului Judetean Vrancea in favoarea contracandidatului liberal, Catalin Toma.

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine.

Catalin Dumitru Toma, liberalul care a reusit sa-l detroneze pe Marian Oprisan la Consiliul Judetean Vrancea: Judetul il preluam cu datorii si proiecte europene esuate. Facem un audit, sa-i tragem la raspundere pe vinovati (VIDEO)

Liberalul Catalin Dumitru Toma va fi noul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea. Practic, se scrie istorie in Vrancea, unde, de 20 de ani, baronul social-democrat Marian Oprisan este sef de peste 20 de.

Marian Oprisan, dupa infrangerea din Vrancea: Am sufletul impacat, lupta continua!

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, presedinte de Consiliu Judetean si candidat pentru aceeasi functie la scrutinul loca, a reactionat dupa infrangerea surprinzatoare de duminica in fata liberalului Catalin Toma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )