Libnet.ro
UNICEF

07:30

Barza bate la usa lui Kelly Clarkson!

Devorator Monden Devorator Monden,
Barza bate la usa lui Kelly Clarkson!

Da, ati citit bine! Talentata Kelly Clarkson are mari motive de bucurie in aceasta perioada si nu a ezitat sa le impartaseasca cu cei peste noua milioane de fani de pe Twitter. Sunt insarcinata!!! Brandon si eu suntem asa de entuziasmati! Cel mai bun cadou pe care il puteam primi inainte de Craciun, a postat . continuă pe Devorator Monden

Kelly Clarkson si-a primit deja darul de Craciun

Bucurie dupa bucurie pentru Kelly Clarkson. Cantareata asteapta primul copil cu proaspatul ei.

Fresh! Robbie Williams si Kelly Clarkson colaboreaza pentru piesa Little Green Apples!

Trackul in colaborare dintre artistul britanic si cantareata americana este inclus pe noul material marca Robbie Williams, intitulat Swings Both Ways, care a fost lansat pe 18 noiembrie. Little Green Apples, piesa interpretata in duet de cei doi artisti, reprezinta de fapt un cover realizat dupa trackul cu acelasi nume compus de Bobby Russell in .

Cantareata Kelly Clarkson a anuntat ca este insarcinata

Cantareata pop Kelly Clarkson este insarcinata cu primul ei copil care se va naste in 2014, a anuntat artista americana prin intermediul unui mesaj publicat, marti, pe contul ei de Twitter. Artista s-a.

Kelly Clarkson va deveni mama pentru prima data, anul viitor

Cantareata pop Kelly Clarkson este insarcinata cu primul ei copil care se va naste in 2014, a anuntat artista americana prin intermediul unui mesaj publicat, marti, pe contul de Twitter.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )