Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fresh! Robbie Williams si Kelly Clarkson colaboreaza pentru piesa Little Green Apples!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Robbie Williams si Kelly Clarkson colaboreaza pentru piesa Little Green Apples!

Trackul in colaborare dintre artistul britanic si cantareata americana este inclus pe noul material marca Robbie Williams, intitulat Swings Both Ways, care a fost lansat pe 18 noiembrie. Little Green Apples, piesa interpretata in duet de cei doi artisti, reprezinta de fapt un cover realizat dupa trackul cu acelasi nume compus de Bobby Russell in . continuă pe Devorator Monden

Barza bate la usa lui Kelly Clarkson!

Da, ati citit bine! Talentata Kelly Clarkson are mari motive de bucurie in aceasta perioada si nu a ezitat sa le impartaseasca cu cei peste noua milioane de fani de pe Twitter. Sunt insarcinata!!! Brandon si eu suntem asa de entuziasmati! Cel mai bun cadou pe care il puteam primi inainte de Craciun, a postat .

Kelly Clarkson si-a primit deja darul de Craciun

Bucurie dupa bucurie pentru Kelly Clarkson. Cantareata asteapta primul copil cu proaspatul ei.

Kelly Clarkson va deveni mama pentru prima data, anul viitor

Cantareata pop Kelly Clarkson este insarcinata cu primul ei copil care se va naste in 2014, a anuntat artista americana prin intermediul unui mesaj publicat, marti, pe contul de Twitter.

Cantareata Kelly Clarkson a anuntat ca este insarcinata

Cantareata pop Kelly Clarkson este insarcinata cu primul ei copil care se va naste in 2014, a anuntat artista americana prin intermediul unui mesaj publicat, marti, pe contul ei de Twitter. Artista s-a.

HOT! INNA are o colaborare cu Pitbull pentru piesa All The Things You Do!

Inna are o piesa in colaborare cu Pitbull, unul dintre cei mai mari artisti ai momentului. All The Things You Do este inclusa pe noul album al lui Pitbull Global Warming: Meltdown si va fi lansata oficial luni, pe 25 noiembrie. in urma cu cateva luni, Inna a postat o fotografie pe pagina ei .

HOT! Grasu XXL si Ami lanseaza un videoclip inedit, pentru piesa Deja Vu!

Grasu XXL si Ami lanseaza un videoclip inedit, pentru piesa Deja Vu, single care a devenit rapid hit si se bucura de un mare succes: la mai putin de o luna de la lansare, melodia a inregistrat peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube! Clipul a fost regizat de Spike Evil Twin Studio), cu participarea .

F.T. Island revine cu un nou clip, pentru piesa Madly + EP-ul The Mood!

Formatia pop-rock din Coreea de Sud le ofera fanilor, dintr-o singura lovitura, atat videoclipul noului lor single, intitulat Madly, cat si toate piesele de pe cel de-al cincilea mini album din cariera lor, The Mood. Madly se dovedeste a fi o frumoasa balada cu un refren catchy care beneficiaza de un clip foarte emotionant si .

New artist: Amber Skye debuteaza in muzica cu primul sau clip, pentru piesa Howlin!

Vi se pare cunoscut vreun pic numele Amber Skye? Daca nu, va spunem noi cine este! Amber Skye este o cantareata, compozitoare si actrita americana cunoscuta publicului larg gratie rolului Tori Windsor din seria Beauty And The Beast realizata de postul de televiziune The CW. Iata ca frumoasa artista isi face acum si debutul muzical .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )