Libnet.ro
UNICEF

05:15

Baschet: Sabrina Ionescu, cea mai buna jucatoare de colegiu din SUA

Hotnews Hotnews,
 Baschet: Sabrina Ionescu, cea mai buna jucatoare de colegiu din SUA

Baschetbalista de origine romana Sabrina Ionescu, componenta a echipei Oregon Ducks, a fost aleasa de Associated Press cea mai buna jucatoare la nivel de colegiu din SUA. continuă pe Hotnews

Cea mai sexy jucatoare de tenis din lume isi cauta iubit pentru carantina: Genie Bouchard si mesajul care a pus pe jar fanii

La 26 de ani, Eugenie Bouchard face furori pe internet. Aflata in topul celor mai sexy jucatoare de tenis din lume, canadianca isi cauta iubit pentru carantina in care se afla in aceasta perioada. Desi e necesara in protejarea de coronavirus, autoizolarea ii pare destul de plictisitoare, asa ca pentru a destinde atmosfera haioasa sportiva .

Unde se ascunde Vulpita in aceasta perioada! Sefii de la Antena1 i-au gasit cea mai buna ascunzatoare

Finlanda a castigat pentru a treia oara consecutiv titlul de cea mai fericita tara

Finlanda a fost incoronata pentru a treia oara consecutiv cea mai fericita tara din lume. Capitala Helsinki s-a clasat si ea pe primul loc in topul celor mai fericite orase, conform The Independent.

Finlanda, cea mai fericita tara din lume pentru al treilea an consecutiv: pe ce loc s-a clasat Romania

In plina criza sanitara mondiala cauzata de noul coronavirus, Finlanda a fost desemnata cea mai fericita tara din lume pentru al treilea an consecutiv, potrivit unui raport oficial al ONU, publicat vineri, citat de AFP.

Romania are cea mai ieftina benzina si motorina din UE! Cu cat a scazut pretul carburantilor

In doar doua saptamani, pretul benzinei si motorinei a scazut considerabil, din pricinareducerii cererii,pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus. Romania a ajuns sa aiba cea mai ieftina .

Finlanda e iar cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc e Romania

Finlanda este, pentru al treilea an consecutiv, cea mai fericita tara din lume, arata clasamentul din 2020 al World Happiness Report, intocmit de Organizatia Natiunilor Unite. Romania e abia pe locul 47 din.

Turismul, cea mai afectata ramura a economiei. Ce propun investitorii pentru salvarea miilor de locuri de munca

Turismul este prima si cea mai afectata ramura de activitate economica sustin investitorii, care cer Guvernului o serie de masuri de protectie.

Inevitabilul s-a produs: cea mai ingrijoratoare statistica pentru italieni. E mai rau decat in China

Pe zi ce trece, situatia din Italia a devenit din ce in ce mai ingrijoratoare. Pandemia aproape ca i-a transformat intr-un avertisment global. Asta nu trebuie sa faci daca vrei ca in tara ta sa fie altfel. Aseara, cu cateva ore inainte de miezul noptii, inevitabilul s-a produs. De cateva zile, parea ca cifrele se .

EUROPA SI SUA, AFECTATE SEVER DE INCHIDEREA FABRICILOR AUTO Bloomberg: Industria grea, in cea mai grava criza de dupa Razboi

Impactul economic al pandemiei de coronavirus se muta de la industriile bazate pe servicii, precum cea hoteliera si cea a restaurantelor, catre sectorul de fabricatie de pe ambele parti ale Atlanticului, ceea ce duce la o intrerupere sincronizata a industriei grele despre care istoricii si expertii spun ca nu este diferita de cea observata in anii 1940, conform unei analize Bloomberg.

Harari, despre lume sub pandemia de coronavirus: Omenirea se confrunta acum cu o criza globala. Poate cea mai mare criza a generatiei noastre!

Aceasta furtuna va trece. insa alegerile pe caqre le facem acum ne pot schimba radical viata pentru urmatorii ani, este parerea unuia dintre cei mai bine vanduti autori, filozoful Yuval Noah Harari, declarata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )