Libnet.ro
UNICEF

20:30

Finlanda e iar cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc e Romania

B1 B1,
Finlanda e iar cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc e Romania

Finlanda este, pentru al treilea an consecutiv, cea mai fericita tara din lume, arata clasamentul din 2020 al World Happiness Report, intocmit de Organizatia Natiunilor Unite. Romania e abia pe locul 47 din. continuă pe B1

Acesta este automobilul in care nu a murit nimeni niciodata. Cum arata cea mai sigura masina din lume

Compania a carei masini o prezentam astazi, a dovedit in timp ca isi merita titulatura de cea mai sigura companie, cand vine vorba de siguranta soferilor. Cu o istorie de aproape 100 de ani, si-a castigat locul in industria automobilistica, inca de la inceput, cand pe14 aprilie1927 prima masina, poreclita Jakob, a parasit portile fabricii din .

Italia, tara cea cea mai afectata de Covid-19: armata cara sicirele cu camioane.O generatie a murit in 2 saptamani

Italia a devenit cea mai afectata tara din lume de coronavirus in acest moment, intrecand China care a stabilizat situatia. 000 de decese si 2. 200 de persoane in stare critica au raportat italienii.

Peste 1.000 de morti de coronavirus in Spania. Este a patra tara din lume cu un asemenea bilant

Spaniaa devenit a patra tara din lume cu cel putin o mie de decese provocate de coronavirus, dupa China, Italia si Iran.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS. Bursa de pe Wall Street, cea mai grava scadere din 1987

Pandemia de coronavirus provoaca pagube economiei mondiale. Bursa de pe Wall Street a inregistrat marti cea mai mare scadere din 1987. Nu ne-am confruntat cu o situatie similara in ultimele decenii, in.

CORONAVIRUS |77 de compusi care pot reduce raspandirea virusului, descoperiti de cel mai puternic computer din lume. Se poate realiza un vaccin?

Cel mai puternic sistem informaticdin lume, denumit Summit, a fost implicat in lupta contra raspandirii virusului COVID-19. Dupa mii de simulari derulate de Cercetatorii de la Departamentul de Energi.

Cea mai mare banca din Romania anunta ca poate amana pana la trei rate la credite

Cea mai mare banca din Romania anunta ca le ofera clientilor posibilitatea amanarii pana la trei rate pentru creditele persoanelor fizice afectate de aceasta perioada.

Gigi Becali: Am vorbit la cea mai mare fabrica din Romania sa nu mai faca camasi, ci masti si halate

In plina criza din cauza coronavirusului, Gigi Becali a facut donatii pentru Institutul Matei Bals din Capitala.

Institutul de Cercetare de la Magurele a inceput primele experimente, fiind folosit un brat al celui mai puternic laser din lume

Institutul de Cercetare de la Magurele a inceput, joi, primele experimente, fiind folosit un brat al celui mai puternic laser din lume. Cercetatorii au studiat interactiunea pulsurilor laser de mare putere cu materia.

Povestea celui mai vechi oras din lume, inconjurat cu ziduri de aparare

Ierihonul este considerat cel mai vechi oras din lume. El se afla pe teritoriul Palestinei, pe malul de vest al raului Iordan. Biblia vorbeste despre Ierihon, pe care il numeste orasul palmierilor.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )