Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finlanda, cea mai fericita tara din lume pentru al treilea an consecutiv: pe ce loc s-a clasat Romania

Adevărul Adevărul,
Finlanda, cea mai fericita tara din lume pentru al treilea an consecutiv: pe ce loc s-a clasat Romania

In plina criza sanitara mondiala cauzata de noul coronavirus, Finlanda a fost desemnata cea mai fericita tara din lume pentru al treilea an consecutiv, potrivit unui raport oficial al ONU, publicat vineri, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Finlanda e iar cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc e Romania

Finlanda este, pentru al treilea an consecutiv, cea mai fericita tara din lume, arata clasamentul din 2020 al World Happiness Report, intocmit de Organizatia Natiunilor Unite. Romania e abia pe locul 47 din.

Acesta este automobilul in care nu a murit nimeni niciodata. Cum arata cea mai sigura masina din lume

Compania a carei masini o prezentam astazi, a dovedit in timp ca isi merita titulatura de cea mai sigura companie, cand vine vorba de siguranta soferilor. Cu o istorie de aproape 100 de ani, si-a castigat locul in industria automobilistica, inca de la inceput, cand pe14 aprilie1927 prima masina, poreclita Jakob, a parasit portile fabricii din .

Italia, tara cea cea mai afectata de Covid-19: armata cara sicirele cu camioane.O generatie a murit in 2 saptamani

Italia a devenit cea mai afectata tara din lume de coronavirus in acest moment, intrecand China care a stabilizat situatia. 000 de decese si 2. 200 de persoane in stare critica au raportat italienii.

Peste 1.000 de morti de coronavirus in Spania. Este a patra tara din lume cu un asemenea bilant

Spaniaa devenit a patra tara din lume cu cel putin o mie de decese provocate de coronavirus, dupa China, Italia si Iran.

CORONAVIRUS |77 de compusi care pot reduce raspandirea virusului, descoperiti de cel mai puternic computer din lume. Se poate realiza un vaccin?

Cel mai puternic sistem informaticdin lume, denumit Summit, a fost implicat in lupta contra raspandirii virusului COVID-19. Dupa mii de simulari derulate de Cercetatorii de la Departamentul de Energi.

Institutul de Cercetare de la Magurele a inceput primele experimente, fiind folosit un brat al celui mai puternic laser din lume

Institutul de Cercetare de la Magurele a inceput, joi, primele experimente, fiind folosit un brat al celui mai puternic laser din lume. Cercetatorii au studiat interactiunea pulsurilor laser de mare putere cu materia.

WhatsApp tocmai a devenit cea mai utila aplicatie din telefonul tau. Cum profiti de ea?

Facebook a anuntat ca a transformat WhatsApp intr-un punct excelent de acces la informatii importante despre criza globala in care suntem. Partea buna? Nu trebuie sa faci nimic special pentru.

Cea mai sexy jucatoare de tenis din lume isi cauta iubit pentru carantina: Genie Bouchard si mesajul care a pus pe jar fanii

La 26 de ani, Eugenie Bouchard face furori pe internet. Aflata in topul celor mai sexy jucatoare de tenis din lume, canadianca isi cauta iubit pentru carantina in care se afla in aceasta perioada. Desi e necesara in protejarea de coronavirus, autoizolarea ii pare destul de plictisitoare, asa ca pentru a destinde atmosfera haioasa sportiva .

CORONAVIRUS. Iranienii nu tin cont de restrictii si sarbatoresc in masa Anul Nou iranian SUA anunta ca nici Covid-19 nu-i scapa de sanctiuni

Iranul, a treia cea mai afectata tara din lume de coronavirus, se confrunta ca o inconsienta in masa. in aceste zile, pana in sarbatorirea noului an iranian, peste 1,2 milioane de oameni au plecat de.

Inevitabilul s-a produs: cea mai ingrijoratoare statistica pentru italieni. E mai rau decat in China

Pe zi ce trece, situatia din Italia a devenit din ce in ce mai ingrijoratoare. Pandemia aproape ca i-a transformat intr-un avertisment global. Asta nu trebuie sa faci daca vrei ca in tara ta sa fie altfel. Aseara, cu cateva ore inainte de miezul noptii, inevitabilul s-a produs. De cateva zile, parea ca cifrele se .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )