Libnet.ro
UNICEF

09:15

Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat deja presedinte

Adevărul Adevărul,
Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat deja presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care are loc luni, spunand ca daca Guvernul trece, Ludovic Orban devine unul dintre oamenii politici cu greutate, iar Klaus Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi. continuă pe Adevărul

Zi decisiva pentru noul Executiv! Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi

Traian Basescu si-a oferit parerea avizata despre votul de investire al noului Guvern, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Momentul decisiv va avea loc luni, pe 4 noiembirie. Fostul presedinte al tarii a declarat ca daca va trece Guvernul, Klaus Iohannis ar putea deja sa fie declarat presedinte al Romaniei, inca de astazi. Mai .

Traian Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat deja presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care are loc luni, spunand ca daca Guvernul trece, Ludovic Orban devine unul dintre oamenii politici cu greutate,.

TRAIAN BASESCU: Daca Guvernul trece, Orban devine unul dintre politicienii cu greutate

Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care are loc luni, spunand ca daca Guvernul trece, Ludovic Orban devine unul dintre oamenii politici cu greutate, iar Klaus Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi, iar daca Guvernul nu primeste un vot de investitura, Orban devine vinovatul de serviciu, iar marsul triumfal al lui Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni va trece de la regimul de croaziera la viteza de siguranta pe un drum forestier.

Basescu: Daca Guvernul trece, Orban devine unul dintre politicienii cu greutate

Ostul presedinte Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care .

Daca guvernul Orban nu trece luni de parlament, ne indreptam spre alegeri anticipate

Declaratia explicita a dlui Orban si presiunea USR pentru anticipate demostreaza afirmatia din titlu. Nu vad de ce, daca guvernul Orban pica luni la votul de investitura, fie si prin lipsa cvorumului, sa nu se profite de fereastra de oportunitate si PNL, USR, Pro Romania sa nu nu voteze ei impotriva altei nominalizari de premier, eventual o alta persoana din conducerea PNL. Ce sa faca atunci PSD, sa voteze in corpore un guvern PNL?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )