Libnet.ro
UNICEF

21:45

Basescu: Dacian Ciolos are talentul de a-si pune ouale in toate cosurile; vrea sa fie in tabara castigatoare fara sa riste

Adevărul Adevărul,
Basescu: Dacian Ciolos are talentul de a-si pune ouale in toate cosurile; vrea sa fie in tabara castigatoare fara sa riste

Presedintele PMP, Traian Basescu a declarat, marti, la B1 TV, ca principiile Platformei Romania 100 a lui Dacian Ciolos se bazeaza pe principii vagi, valabile atat pentru partidele de dreapta, cat si pentru cele de stanga, astfel incat Ciolos sa-si pastreze sansele de a fi desemnat ca premier atat de PNL, cat si de PSD. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, dezvaluire bomba despre Dacian Ciolos: Era gata sa treaca in tabara castigatoare

Traian Basescu a facut o dezvaluire bomba despre Dacian Ciolos. Basescu a relatat o discutie cu Jean Claude Juncker, cand l-a propus pe Ciolos pentru un nou mandat de comisar european. Conform celor spuse.

Dacian Ciolos isi depune candidatura pentru un nou mandat. Ce sanse are

Premierul Ciolos a dat publicitatii programul Platforma Romania 100 , de fapt programul pe care si-l asuma pentru un nou mandat la Palatul Victoria. Publicarea documentului va galvaniza campania electorala, desi Dacian Ciolos isi va respecta promisiunea si nu se va afla pe listele electorale ale niciunui partid.

Romania se poate guverna cu onestitate, corectitudine si integritate. Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100 (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat pe pagina sa de Facebook initierea platformei numita Platforma Romania 100. Dacian Ciolos a subliniat faptul ca, asa cum s-a exprimat initial, nu va.

Dacian Ciolos o sustine in continuare pe Raluca Pruna: Trebuie sa gestioneze mai departe portofoliul Justitiei

Premierul Dacian Ciolos considera ca Raluca Pruna trebuie sa gestioneze mai departe portofoliul Justitiei, a declarat marti purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Ciolos a luat nota de.

Klaus Iohannis: Platforma lui Dacian Ciolos este foarte buna. Dupa alegeri vom avea un premier politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti o serie de comentarii cu privire la platforma lansata de premierul Dacian Ciolos. Seful statului sustine ca Platforma 100 este una care contine principii.

Nicusor Dan:Varianta sustinerii lui Dacian Ciolos in functia de premier este mai mult decat probabila, dar fara a face alianta cu PNL

Presedintele USR Nicusor Dan a declarat, pentru Adevarul, ca este mai mult decat probabil ca USR sa-l sustina pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare, dar fara a forma o alianta guvernamentala cu PNL sau cu un alt partid politic.

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis, mesaj dupa aparitia platformei lui Dacian Ciolos: Este nevoie si de alti pasi!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca platforma prezentata de premierul Dacian Ciolos este foarte buna si ca, probabil, acesta doreste sa mearga mai.

Liviu Dragnea, despre proiectul lui Dacian Ciolos: Este o lista de iluzii plagiate dintr-un document al Guvernului Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marti ca proiectul premierului Dacian Ciolos este o lista de iluzii care nu contine solutii reale pentru problemele actuale ale romanilor, iar titlul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )