Libnet.ro
UNICEF

16:45

Basescu, despre criza din PSD: intr-un context european important, de care Romania ar putea profita, Dragnea si Tudose se joaca de-a doamna Carmen

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre criza din PSD: intr-un context european important, de care Romania ar putea profita, Dragnea si Tudose se joaca de-a doamna Carmen

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat duminica seara, la B1 TV, criza interna din PSD, spunand ca are doua scenarii - fie se ajunge la o impacare rusinoasa si Carmen Dan ramane ministru, dar atunci premierul Mihai Tudose ar fi compromis, fie Liviu Dragnea va decide sa nu o mentina pe Dan in Guvern si sa isi puna tot un om al lui. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

Alina Mungiu-Pippidi, despre criza din PSD: Mai recruteaza iarasi serviciile pe aia cu dosar daca vine vreun impas si facem un nou UNPR

Politologul Alina Mungiu-Pippidi analizeaza intr-un editorial criza interna din PSD in incercarea de a raspunde intrebarii daca asa numitul partidul bunei guvernari din aceast.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Aflat in turneu in regiunea Moldovei, seful PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, 12 ianuarie, cu primarii si liderii PSD Vaslui.

Dragnea, declaratie transanta despre taberele din PSD si despre congres

Aflat la Vaslui, cu prilejul intalnirii cu liderii social-democrati din judet, Liviu Dragnea a declarat ca nu exista tabere in PSD si ca nu se impune organizarea unui congres extraordinar al.

Gabriela Firea, noua reactie in scandalul din PSD: Au gresit amandoi. Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi

Gabriela Firea vine cu o noua reactie la scandalul din PSD. Edilul Capitalei sustine, intr-o postare pe Facebook, ca cei doi au obligatia de a inceta imediat disputele politice. In familia.

Masina unui sef din PSD a fost vandalizata. Gestul ar avea conotatii politice

Supriza neplacuta sambata dimineata pentru presedinta organizatiei municipale a femeilor din PSD Brasov, Adela Diaconu. Masina, parcata in Centrul Istoric al Brasovului, la prainti, a fost.

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

Fostul premier al Romaniei, reactie in scandalul din PSD: Ambele tabere din partid au gresit

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, a venit cu o prima reactie cu privire la scandalul din PSD. Trebuie sa asiguram in acest moment stabilitate in tara noastra. Sa nu uitam c?.

Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Traian Basescu a reactionat la razboiul dintre Carmen Dan si Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, sustinand ca PSD a devenit un risc pentru Romania. Romania sfasiata de.

Lider PSD, ipoteza inedita: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a lasat sa se inteleaga ca presedintele Klaus Iohannis ar fi vinovat pentru tensiunile din PSD. Cauza? Este foarte limpede ca anul viitor se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )