Libnet.ro
UNICEF

18:00

Basescu, despre impozitul lui Isarescu: Nu mi-e mila ca a platit impozitul, le stie pe toate, dar spune numai parti. M-am enervat pe el

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre impozitul lui Isarescu: Nu mi-e mila ca a platit impozitul, le stie pe toate, dar spune numai parti. M-am enervat pe el

Presedintele Traian Basescu l-a criticat pe guvernatorul BNR Mugur Isarescu, spunand ca acesta stia de efectele negative ale noilor taxe, asa ca nu are mila de el acum, cand se plange de efectele fiscalitatii asupra firmei sale producatoare de vinuri. continuă pe Adevărul

Basescu despre impozitul lui Isarescu: Nu mi-e mila ca a platit impozitul, le stie pe toate, dar spune numai parti. M-am enervat pe el

Presedintele Traian Basescu l-a criticat pe guvernatorul BNR Mugur Isarescu, spunand ca acesta stia de efectele negative ale noilor taxe, asa ca nu are mila de el acum, cand se plange de efectele fiscalitatii asupra firmei sale producatoare de vinuri.

Basescu, despre al treilea mandat la Cotroceni: Nu stiu despre ce e vorba. intrebati-l pe Corlatean

Presdintele Traian Basescu a declarat, joi, raspunzand unei intrebari despre o pregatire pentru un al treilea mandat la Cotroceni, informatie vehiculata in presa, ca nu stie despre ce este vorba.

Basescu, despre incidentul de la Nana: Cred ca este provocat de PSD, ca sa fie preluat de Antena 3

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca este de parere ca incidentul legat de lovirea unei batrane in comuna Nana a fost provocat de PSD, partid care are obiceiul sa provoace astfel de incidente si sa spuna ca le-au provocat altii, el subliniind: Asta cred eu.

Basescu, despre convocarea CSAT pe Ucraina: Romania nu e in pericol

Presedintele Traian Basescu sustine ca nu are de ce se convoace CSAT pentru ca Romania nu se afla in pericol de a fi atacata. Declaratia vine in contextul in care premierul Victor Ponta ceruse o sedinta a.

Basescu despre situatia din Ucraina: Romania nu este in pericol de a fi atacata

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, referindu-se la solicitarea premierului privind convocarea CSAT pe tema situatiei din Ucraina, ca acest semnal nu trebuie dat, pentru ca Romania nu este in pericol de a fi atacata, conform Mediafax.

Basescu despre fotografiile cu membrii PMP: Nu am incalcat Constitutia

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, despre anuntul premierului Victor Ponta ca va sesiza CC pentru implicarea sa in campanie, ca in mod categoric nu a incalcat legea fundamentala si a facut referire la avizul Curtii din 2007, care spune ca presedintele nu vine din nori, anunta Mediafax.

Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a incalcat in niciun fel Constitutia, implicandu-se in campania electorala a Partidului Miscarea Populara. Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )