Libnet.ro
UNICEF

22:15

Basescu, despre al treilea mandat la Cotroceni: Nu stiu despre ce e vorba. intrebati-l pe Corlatean

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre al treilea mandat la Cotroceni: Nu stiu despre ce e vorba. intrebati-l pe Corlatean

Presdintele Traian Basescu a declarat, joi, raspunzand unei intrebari despre o pregatire pentru un al treilea mandat la Cotroceni, informatie vehiculata in presa, ca nu stie despre ce este vorba. continuă pe România Liberă

Basescu, despre incidentul de la Nana: Cred ca este provocat de PSD, ca sa fie preluat de Antena 3

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca este de parere ca incidentul legat de lovirea unei batrane in comuna Nana a fost provocat de PSD, partid care are obiceiul sa provoace astfel de incidente si sa spuna ca le-au provocat altii, el subliniind: Asta cred eu.

Basescu, despre convocarea CSAT pe Ucraina: Romania nu e in pericol

Presedintele Traian Basescu sustine ca nu are de ce se convoace CSAT pentru ca Romania nu se afla in pericol de a fi atacata. Declaratia vine in contextul in care premierul Victor Ponta ceruse o sedinta a.

Basescu despre situatia din Ucraina: Romania nu este in pericol de a fi atacata

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, referindu-se la solicitarea premierului privind convocarea CSAT pe tema situatiei din Ucraina, ca acest semnal nu trebuie dat, pentru ca Romania nu este in pericol de a fi atacata, conform Mediafax.

Basescu despre fotografiile cu membrii PMP: Nu am incalcat Constitutia

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, despre anuntul premierului Victor Ponta ca va sesiza CC pentru implicarea sa in campanie, ca in mod categoric nu a incalcat legea fundamentala si a facut referire la avizul Curtii din 2007, care spune ca presedintele nu vine din nori, anunta Mediafax.

Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a incalcat in niciun fel Constitutia, implicandu-se in campania electorala a Partidului Miscarea Populara. Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )