Libnet.ro
UNICEF

13:15

Basescu, despre posibila numire a lui Ovidiu Silaghi la Transporturi: As vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Hotnews Hotnews,
 Basescu, despre posibila numire a lui Ovidiu Silaghi la Transporturi: As vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca reflecteaza asupra posibilitatii numirii lui Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, precizand ca vrea sa discut subiectul si cu presedintele PNL, Crin Antonescu si sa vada daca acesta isi mentine propunerea. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a discutat cu Basescu despre posibilitatea numirii lui Silaghi la Transporturi; presedintele se mai gandeste

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca a avut marti o discutie cu presedintele Traian Basescu despre posibilitatea numirii liberalului Ovidiu Silaghi in postul de ministru al Transporturilor, ramas vacant saptamana trecuta, dupa revocarea lui Relu Fenechiu, potrivit Agerpres.

PNL l-a nominalizat pe Ovidiu Silaghi pentru a prelua Transporturile

Deputatul Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, marti, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, au precizat pentru Mediafax surse participante la sedinta.

Basescu, despre numirea lui Silaghi la Transporturi: Vedem, mai reflectez. As vrea sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu vorbit vineri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, despre posibila nominalizare a lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor, in locul lui Relu.

Ovidiu Silaghi, propus de liberali pentru Transporturi. Ponta, dupa discutia cu Basescu: Presedintele nu a spus nici da, nici nu

Conducerea PNL, in absenta lui Crin Antonescu, s-a reunit astazi, la Parlament, pentru a stabili succesorul lui Relu Fenechiu. Ovidiu Silaghi a fost propus de liberali pentru a prelua portofoliul de la Transporturi.

Ovidiu Silaghi, despre sefia de la Transporturi: Vom continua proiectele demarate de Relu Fenechiu

Ovidiu Silaghi, propunerea PNL pentru sefia Ministerului Transporturilor, a declarat, marti, ca va continua toate programele demarate de Relu Fenechiu si ca i se pare normal ca presedintele Romaniei sa.

PNL il propune Ovidiu Silaghi pentru Transporturi.

UPDATE Conducerea PNL l-a validat pe Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor cu 47 de voturi pentru si cinci impotriva. UPDATE Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a fost intrebat, marti, de jurnalisti, inaintea sedintei conducerii PNL convocate pentru nominalizarea la Ministerul Transporturilor, daca are emotii privind numirea sa pentru functia de ministru, el raspunzand: Evident. Nu se stie niciodata, iar votul e vot. UPDATE Sedinta Biroului Politic National al PNL in care va fi .

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Intrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, presedintele Basescu a raspuns: Sa vedem, mai reflectez, nu va ascund ca as vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu.

Ovidiu Silaghi, inainte de decizia PNL pentru Transporturi: Am emotii.

UPDATE Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a fost intrebat, marti, de jurnalisti, inaintea sedintei conducerii PNL convocate pentru nominalizarea la Ministerul Transporturilor, daca are emotii privind numirea sa pentru functia de ministru, el raspunzand: Evident. Nu se stie niciodata, iar votul de vot. UPDATE Sedinta Biroului Politic National al PNL in care va fi nominalizat un nou ministru al Transporturilor a inceput marti, la Palatul Parlamentului, reuniunea fiind condusa, in absenta .

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Sa vedem, mai reflectez, n.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu, vedem daca mentine ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )