Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre rezultatul alegerilor prezidentiale: Avem rege!

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre rezultatul alegerilor prezidentiale: Avem rege!

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, luni seara,, rezultatul ultimelor alegeri prezidentiale. continuă pe România Liberă

Rezultatul alegerilor prezidentiale 2019 la Constanta. Cate voturi au obtinut Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Rezultatul alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019 arata preferinta clara a Constantei catre un candidat, care a castigat voturi dublu fata de contracandidatul sau.

Directorul AVANGARDE, despre surpriza alegerilor prezidentiale: Milionul de voturi din afara poate...

Sociologul si totodata directorul AVANGARDE Vladimir Ionas face dezvaluiri in exclusivitate pentru Atena 3, cu privire la algerile prezidentiale. Se pare casingura surpriza de la aceste alegeri o.

Mircea Badea, mesaj pentru Diaspora dupa rezultatul alegerilor prezidentiale: E o dovada de coerenta si de consecventa a mesajului

Mircea Badea a transmis un mesaj catre romanii din diaspora, dupa ce Klaus Iohannis a castigat inca un mandat de presedinte al Romaniei. PSD e pa, da? Nu mai e PSD nici la Guvern, Dragnea e la puscarie,.

CIOLACU: Rezultatul alegerilor a fost dezastruos

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, afirma ca rezultatul alegerilor prezidentiale a fost dezastruos si vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare, relateaza News. ro.

ANALISTUL ECONOMIC AURELIAN DOCHIA: Rezultatul alegerilor va restabili cursul leului

Adrian Vasilescu, consultant de strategie BNR: De la inceputul crizei si pana in prezent, piata noastra valutara a ramas stabila, este si va fi stabila, nu sunt semne care sa indice o destabilizare Rezultatul alegerilor prezidentiale va fi interpretat in sens pozitiv de pietele financiare, dovedind continuitate si contribuind, astfel, la stabilitatea monedei nationale in raport cu cea europeana, este de parere analistul economic Aurelian Dochia.

PNL a convocat Biroul Politic National pentru a discuta rezultatele alegerilor prezidentiale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, ca Biroul Politic National va discuta, in 2 decembrie, rezultatul alegerilor prezidentiale.

Traian Basescu, despre victoria categorica a lui Klaus Iohannis: E aproape unsul lui Dumnezeu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie incredibila la adresa lui Klaus Iohannis, dupa victoria categorica obtinuta de acesta in cel de-al doilea tur de scrutin. Avem Rege! . ) La scorul a.

Avem REZULTATELE OFICIALE partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

Avem rezultatele oficiale partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale si lucrurile sunt clare: Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni dupa ce a obtinut.

Ce i-au facut membrii PSD lui Radu Tudor, jurnalistul de la Antena 3, dupa ce a publicat un sondaj al alegerilor prezidentiale: Ati dat telefoane in stanga si in dreapta

Jurnalistul Radu Tudor a primit atacuri dure din partea liderilor PSD, dupa ce a prezentat o serie de sondaje, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale, in incercarea de a anticipa rezultatul din turul doi. Prezentatorul de la Antena 3 sustine ca social-democratii au inceput sa sune imediat dupa ce sondajele au fost date pe .

Deputat PSD, dupa rezultatul alegerilor: Trebuie sa ne reformam acum, altfel PSD va disparea

Deputatul iesean Silviu Macovei, din Iasi, a catalogat rezultatele alegerilor prezidentiale ca fiind rusinoase si cea mai dura infrangere a PSD din toata istoria partidului. Macovei e de parere ca partidul trebuie sa se reformeze, altfel va disparea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )