Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul AVANGARDE, despre surpriza alegerilor prezidentiale: Milionul de voturi din afara poate...

Antena3 Antena3,
Directorul AVANGARDE, despre surpriza alegerilor prezidentiale: Milionul de voturi din afara poate...

Sociologul si totodata directorul AVANGARDE Vladimir Ionas face dezvaluiri in exclusivitate pentru Atena 3, cu privire la algerile prezidentiale. Se pare casingura surpriza de la aceste alegeri o. continuă pe Antena3

Rezultatul alegerilor prezidentiale 2019 la Constanta. Cate voturi au obtinut Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Rezultatul alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019 arata preferinta clara a Constantei catre un candidat, care a castigat voturi dublu fata de contracandidatul sau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedii in Dolj, in ziua alegerilor prezidentiale. Un alt barbat a murit in apropierea sectiei de votare

Un alt batran a murit in ziua in care mergea sa voteze, duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Barbatul, un batran de 81 de ani, a murit in apropierea sectiei de.

Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Afli la ora 21.00 primele procente

Duminica, 24 noiembrie, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019 a inceput votul pentru cetatenii aflati in Romania. Astazi se va afla numele celui care ne va conduce in urmatorii cinci ani. Rezultate exit poll afli la ora 21. 00 primele procente. Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezintiale 2019 Klaus Iohannis si Viorica Dancila .

Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Viorica Dancila, un .

Pe cine va sustine Mircea Diaconu, duminica, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Raspunsul e uluitor

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Mai ramane insa .

Scoli inchise, vineri si luni, din cauza alegerilor prezidentiale. Alte unitati au program modificat

Programul institutiilor de invatamant se vor schimba pentru o scurta durata. Din cauza alegerilor prezidentiale, doua dintre scoli vor fi inchise, iar altele vor avea un program mai scurt decat de obicei. Ce fac elevii in situatia aceasta si cum vor recupera orele? Alegeri prezidentiale 2019: Doua scoli se inchid, iar altele au program scurt .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Iohannis e mare favorit la casele de pariuri in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cat castigi daca pariezi pe Dancila

Au mai ramas doar trei zile pana la turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar casele de pariuri il dau mare favorit pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dancila a primit o cota uriasa din partea bookmakerilor. Cei care pariaza pe candidatul PSD pot castiga de opt ori mai mult in cazul in care Dancila .

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

Clujul, locul II pe tara la prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Ilfovul este pe primul loc

Prezenta la vot in judetul Cluj la turul al doilea al alegerilor prezidentiale a fost de 46,85 % la ora 17. S-a depasit astfel prezenta la vot din turul II al prezidentialelor din 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )