Libnet.ro
UNICEF

23:45

Basescu: Ferdinand I, seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Ferdinand I, seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei din Portul Militar Constanta, ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, informeaza Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei din Portul Militar Constanta, ca Ferdinand I a fost seful.

UPDATE Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie persoana si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

VIDEO Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie personala si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

Vrei sa studiezi in strainatate? Unde gasesti cele mai avantajoase credite pentru studii

Iti doresti sa studiezi la una din cele mai prestigioase universitati din lume, dar ai nevoie de bani pentru acest lucru? Atunci, probabil vei apela la un credit de nevoi personale pentru studii. Care sunt bancile care ofera cele mai avantajoase.

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN .

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

Femeile, cele mai solicitate pe piata muncii. 88 de posturi sunt libere in industria confectiilor

Peste 200 de locuri de munca pun angajatorii la bataie in aceste zile pentru persoanele aflate in cautarea unui job. Cele mai multe oferte, 88 de posture libere, sunt destinate femeilor care au o calificare in domeniul confectiilor.

Top 10: cele mai neprietenoase orase din lume

Vacantele ar trebui sa lase amintiri frumoase, insa sunt locuri care surprind neplacut. Iata 10 orase considerate cele mai neprietenoase din lume, potrivit unui sondaj realizat de Conde Nast Travel , pe baza raspunsurilor cititorilor.

Platim printre cele mai mici tarife din UE la apelurile mobile nationale

Romania are unele dintre cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la apelurile nationale pe telefoanele mobile, cu un tarif mediu pe minut de 2,2 eurocenti, fiind depasita doar de Lituania, cu 1,9 eurocenti, releva o analiza a Comisiei Europene, care atrage atentia asupra diferentelor considerabile intre tarifele pentru apelurile mobile interne la nivelul blocului comunitar.

Accesul la educatie, sanatate si gasirea unui loc de munca sunt cele mai stringente probleme ale comunitatii rome

Accesul la educatie, la sanatate, asistenta sociala si la locurile de munca sunt cele mai stringente probleme cu care se confrunta cetatenii de etnie roma din Republica Moldova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )