Libnet.ro
UNICEF

17:16

Femeile, cele mai solicitate pe piata muncii. 88 de posturi sunt libere in industria confectiilor

Adevărul Adevărul,
Femeile, cele mai solicitate pe piata muncii. 88 de posturi sunt libere in industria confectiilor

Peste 200 de locuri de munca pun angajatorii la bataie in aceste zile pentru persoanele aflate in cautarea unui job. Cele mai multe oferte, 88 de posture libere, sunt destinate femeilor care au o calificare in domeniul confectiilor. continuă pe Adevărul

Studiu OMM: 15% dintre tinerii din Romania, prea educati comparativ cu cererea de pe piata muncii

15% dintre tinerii din tara noastra sunt prea educati comparativ cu cererea de pe piata muncii, aceasta rata fiind mai mare in Romania decat in Marea Britanie si Germania, se arata in studiul Global Employment Trends for Youth 2013, realizat de Organizatia Mondiala a Muncii OMM) si citat de EY Romania.

FOTO. Sapte afectiuni la care femeile sunt mai predispuse decat barbatii.

Estrogenul, starile psihice si emotionale intense si durata de viata mai lunga sunt doar cateva dintre posibilele cauze pentru care femeile sunt mai predispuse decat barbatii la boli grave, unele fara tratament. Cancerul la san si tulburarile alimentare sunt afectiuni intalnite, cel mai des, la femei, desi maladiile respective pot aparea si la barbati. Pe langa acestea, femeile sunt mai predispuse decat barbatii la bolile autoimune, dar si la depresie si boli cu transmitere sexuala, transmite .

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

Basescu: Ferdinand I, seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei din Portul Militar Constanta, ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, informeaza Realitatea. net.

Cele mai populare branduri FMCG pe Facebook: primul poate umple 1.300 de stadioane National Arena cu fanii sai

Brandurile din industria bunurilor de larg consum detin unele dintre cele mai populare pagini din reteaua de socializare Facebook, primele zece marci insumand peste 250 de milioane de fani, arata datele Socialbakers .

Top 10: cele mai neprietenoase orase din lume

Vacantele ar trebui sa lase amintiri frumoase, insa sunt locuri care surprind neplacut. Iata 10 orase considerate cele mai neprietenoase din lume, potrivit unui sondaj realizat de Conde Nast Travel , pe baza raspunsurilor cititorilor.

Alimentatie bebelusi: Cele mai mari 5 frustrari in hranirea bebelusilor

Cand vine vorba despre hranirea si alimentatia bebelusilor, parintii se pot confrunta cu multe probleme. De la cele mai simple, precum refuzul mancarii, in primele luni de viata, pana la mofturile la fiecare.

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )