Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

B1 B1,
Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in. continuă pe B1

Klaus Iohannis, in chestiunea Brexit: Trebuie sa fim de partea Marii Britanii si de partea Europei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Sibiu, unde s-a deplasat pentru intalnirea cu omologul german, Joachim Gauck, despre referendumul organizat in Marea Britanie, in cadrul caruia se voteaza ramanerea sau nu in Uniunea Europeana.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce au discutat cei doi sefi de stat

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a fost primit, luni, la Palatul Cotroceni, la invitatia omologului sau roman, Klaus Iohannis, cu privire la intensificarea relatiilor de tip strategic si consolidarea.

Klaus Iohannis, avere pas cu pas. Cati bani au presedintele si sotia sa - vezi Declaratia de avere

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, sunt proprietarii a cinci locuinte, cu una mai putin dupa ce au pierdut un imobil in instanta, potrivit ultimei declaratii de avere a sefului statului,.

Klaus Iohannis: Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, este vitala pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca autoritatile din Romania vor continua lupta anticoruptie. Acesta a mai precizat ca lupta este vitala pentru.

Ponta: Klaus Iohannis da pe langa poarta. E o catastrofa la capitolul politica externa

Fostul premier Victor Ponta a criticat maniera presedintelui Klaus Iohannis de a face politica externa. Domnul Iohannis este cel mai netalentat la politica externa. Da pe langa poarta. in .

Presedintele Klaus Iohannis, anunt important despre lupta anticoruptie: Este vitala pentru Romania!

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat aceasta lupta este vitala pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul.

Klaus Iohannis: Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, este vitala pentru Romania

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat 'aceasta lupta este vitala pentru Romania', a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

Lovitura pentru Klaus Iohannis: Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra

Lovitura grea pentru Klaus Iohannis. Si Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra. Ministrul bulgar de Externe sustine ca Turcia nu este dispusa sa renunte la.

Situatie alarmanta pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: Trebuie sa ii facem plangere penala?

Fostul premier Victor Pontalanseaza oipoteza alarmanta pentru presedintele Klaus Iohannis. Trebuie sa ii facem plangere penala lui Iohannis ca i-a mintit pe cei din.

Declaratia de avere a lui Klaus Iohannis: A pierdut o casa, dar a castigat peste 18.000 de euro din vanzarea celor doua carti

Declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis a fost publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale, din care reiese ca a obtinut peste 18. 000 de euro, in urma vanzarii celor doua carti pe.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )