Libnet.ro
UNICEF

11:46

Basescu: OUG privind organizarea alegerilor prezidentiale este neconstitutionala

România Liberă România Liberă,
Basescu: OUG privind organizarea alegerilor prezidentiale este neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, miercuri seara, Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta care modifica legea de organizare a alegerilor prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca OUG 45/2014 este neconstitutionala si afecteaza procesul electoral. continuă pe România Liberă

Cati bani aloca Guvernul pentru organizarea alegerilor prezidentiale

Executivul a alocat, in sedinta de marti, 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, care vor avea loc in noiembrie 2014, cu 40 milioane lei mai mult decat in 2009, relateaza Mediafax.

Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca OUG privind migratia primarilor este o chestiune primitiva. Este o chestiune primitiva. E o escrocherie.

Guvernul a alocat 192 milioane lei pentru organizarea alegerilor prezidentiale

Guvernul a alocat in sedinta de marti, 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, care vor avea loc in noiembrie 2014, cu 40 milioane lei mai.

Basescu: Ordonanta 45 este neconstitutionala si afecteaza procesul electoral

Presedintele Traian Basescu i-a solicitat, miercuri, Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta care modifica legea de organizare a alegerilor prezidentialeil atentionez.

ACL, avertisment asupra fraudarii alegerilor prezidentiale din toamna

In scrisoare se face amintire la proiectul de ordonanta de urgenta privind migratia, timp de doua saptamani, a alesilor locali fara a-si pierde mandatul. Conform surselor guvernamentale, Guvernul Ponta va adopta aceasta OUG in sedinta de guvern de joi.

VIDEO ACL, avertisment asupra fraudarii alegerilor prezidentiale din toamna

In scrisoare se face amintire la proiectul de ordonanta de urgenta privind migratia, timp de doua saptamani, a alesilor locali fara a-si pierde mandatul.

Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesilor locali: Nu-mi cereti sa fac declaratii si sa ma antepronunt

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost intrebat, miercuri, cum va reactiona institutia cu privire la OUG referitoare la migratia alesilor locali, aratand ca deocamdata discutia e despre lucruri care nu.

Boc: OUG privind alesii locali, un regres in materie de democratie. Miza, aducerea cat mai multor primari la PSD in campanie electorala

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza intentia Guvernului de a promova o ordonanta privind primarii care pot sa isi pastreze mandatul desi trec la un alt partid, Emil Boc a spus ca actul normativ reprezinta un regres in materie de democratie in Romania, .

SURSE: Joi, sedinta de guvern pentru adoptarea OUG privind migratia primarilor

Surse oficiale sustin ca guvernul se va reuni joi pentru a adopta ordonanta de urgenta privind migratia primarilor la alte partide politice fara a-si pierde mandatul. Potrivit acestora, ministerele mai au inca de facut unele observatii la ordonanta, aceasta nefiind discutata inca la nivelul Executivului.

PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu OUG privind primarii

PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu ordonanta privind migrarea primarilor, pentru a semnala derapajul PSD si al Guvernului Ponta de la normele democratice, a declarat, ieri, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )