Libnet.ro
UNICEF

20:00

Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesilor locali: Nu-mi cereti sa fac declaratii si sa ma antepronunt

B1 B1,
Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesilor locali: Nu-mi cereti sa fac declaratii si sa ma antepronunt

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost intrebat, miercuri, cum va reactiona institutia cu privire la OUG referitoare la migratia alesilor locali, aratand ca deocamdata discutia e despre lucruri care nu. continuă pe B1

Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca OUG privind migratia primarilor este o chestiune primitiva. Este o chestiune primitiva. E o escrocherie.

Klaus Iohannis, despre OUG privind migratia primarilor: Se legifereaza traseismul politic

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, referitor la ordonanta de urgenta ce priveste migratia primarilor fara sa isi piarda mandatul, ca acum se legifereaza traseismul politic si ca.

SURSE: Joi, sedinta de guvern pentru adoptarea OUG privind migratia primarilor

Surse oficiale sustin ca guvernul se va reuni joi pentru a adopta ordonanta de urgenta privind migratia primarilor la alte partide politice fara a-si pierde mandatul. Potrivit acestora, ministerele mai au inca de facut unele observatii la ordonanta, aceasta nefiind discutata inca la nivelul Executivului.

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta.

VIDEO Alianta Crestin Liberala a sesizat ambasadele statelor UE si a SUA in legatura cu ordonanta privind migratia primarilor

Alianta Crestin Liberala a sesizat ambasadele statelor UE la Bucuresti, precum si ambasada SUA, in legatura cu ordonanta Guvernului care ar permite migratia politica a primarilor, atentionand asupra pericolului fraudarii alegerilor prezidentiale de catre PSD. Consideram ca astfel Ponta si PSD pregatesc fraudarea alegerilor prezidentiale si pun in pericol imaginea externa a Romaniei ca stat democratic, in care sansele sunt egale intre competitori. Am subliniat faptul ca prin inregimentarea politica a alesilor locali ai opozitiei in PSD si satelitii sai se creeaza in mod deliberat premisele pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din noiembrie, se arata intr-un comunicat semnat de liderii grupurilor parlamentare PNL si PDL, George Scutaru si Tinel Gheorghe.

Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat ieri, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica, ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

Ordonanta de Urgenta privind migratia politica a primarilor ar putea fi discutata joi in sedinta de Guvern

Guvernul ar putea discuta joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind migratia politica, document care a starnit critici aprinse din partea partidelor de Opozitie. Mentionam ca este a doua sedinta de Guvern din aceasta saptamana. Imediat dupa sedinta, premierul Victor Ponta va pleca in Turcia pentru a participa la ceremonia oficiala de instalare in functie a noului presedinte, Recep Tayyip Erdogan.

Dragnea si ordonanta privind migratia politica. ACL si Iohannis, acuzati de ipocrizie

Recentele critici aduse de catre cei de la PNL si PDL, dar si de catre Klaus Iohannis privitoare la ordonanta privind migratia politica pe care vrea sa o promoveze Liviu Dragnea nu au fost trecute cu vederea de catre vicepremier. El a criticat in termeni duri iesirile avute de catre Iohannis si ACL.

Basescu despre proiectul lui Dragnea de legalizare a migratiei politice: Este grosier anticonstitutionala, Ponta are nevoie ca aerul de Ordonanta de urgenta ca sa iasa presedinte

Traian Basescu a declarat miercuri ca proiectul ordonantei de urgenta care permite timp de 10 zile migratia alesilor locali este grosier anticonstitutionala si a cerut Guvernului sa nu adopte proiectul avansat de Liviu Dragnea. Ponta are nevoie ca aerul de OUG cu primarii migratori ca sa iasa presedinte. Administratia locala este institutie constitutionala, OUG lui Dragnea nu trebuie emisa, a spus Basescu intr-o declaratie de presa dedicata altui subiect.

Basescu, despre legea primarilor: Arata spaima lui Ponta care stie ca nu poate castiga alegerile. Fac un apel la Avocatul Poporului sa o conteste la CCR (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca legea care prevede migratia primarilor de la un partid la altul arata spaima lui Victor Viorel Ponta care stie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )